Gå til innhold
Hundesonen.no

Smuglerforsøk - hunder tatt i forvaring


Guest Belgerpia

Recommended Posts

Og folk kjøper dem... det er kanskje det som er det verste. At man etter mange år med de evige annonsene "kontakt avlsrådet", skriverier om "slik skaffer du valp" etc, så fortsetter folk å skaffe seg dyr hund ut fra en enkelt avisannonse - uten en referanse i verden.

Ifølge britiske dyrevernorganisasjoner, så øker antallet renrasede hunder som sendes til omplassering/"kasseres". De tror det har å gjøre med den bølgen av småhundpopularitet som har vært - der hundene har vært rene tilbehøret.

http://www.telegraph.co.uk/news/main.jhtml.../06/ndog106.xml

Der er rasehunder nå oppe i 42 prosent av omplasseringene, mot å ha vært bare en liten prosentdel for noen få år siden. Ifølge avisen er Dogs Trust, som er den største hundevernorganisasjonen i Storbritannia, alarmert over endringen:

"The change has alarmed staff, who believe it shows that dogs are being used increasingly as "fashion items" and dumped when tastes change".

og:

"Clarissa Baldwin, chief executive of the Dogs Trust, said: "We've become such a throw-away society that it is too easy for people to go and buy the wrong dog for their lifestyle and then just get rid of it."

Easy come, easy go, liksom? Triste greier. Men jeg tror at når du kan kjøpe drømmehunden din på dagen, og få den levert til "nærmeste bensinstasjon nær deg", så tror jeg det er sluttresultatet. Mens stakkars små smuglerhvalper også er en stor del av forbrukstrenden. Traff en som hadde kjøpt smuglerchihuahua, datteren "ville ha" - og leveringstid gadd man jo ikke, så den ble innkjøpt for cash kontant fra en avisannonse med uregistrert mobilnummer. Den viste seg å være både syk og blandingsavlet, så den ble mye større enn mammas lille pike hadde forventet, så skuffelsen var stor.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...