Jump to content
Hundesonen.no

Nyttårschat?


Recommended Posts

Ja, jeg håper de fikser dette i år også. Det var i alle fall veldig, veldig hyggelig i fjor!

I tradisjonen tro så sitter jeg hjemme her alene med dyra' på nyttårsaften - og da var det hyggelig å ha noen med samme "kjedelige" utsikter for kvelden å snakke med!

Susanne

Link to post
Share on other sites
Joda, var nokså koselig å komme inn etter å ha vært ute også bli kalt fjortiss av en viss person. (Føler du deg skyldig Svein Tore? ;))

Men neida, nyttårschat er trivelig det. ;)

Hehe, var jo moro :P

Skal du ut i år da?

Link to post
Share on other sites

Det er mulig jeg bare er skikkelig grønn - jeg har aldri mirc'et eller irc'et eller noe - men jeg får som svar når jeg prøver å logge inn:

Connecting...

Logging in...

-- *** Processing connection to irc.homelien.no

-- *** Looking up your hostname...

-- *** Checking Ident

-- *** Found your hostname

-- *** No Ident response

2ne Erroneous Nickname

Error : Closing Link: 127.0.0.1 (Connection timed out)

Disconnected from irc.homelien.no

What to do? ;)

Link to post
Share on other sites
Guest Christine

Funker ikke til meg.

Får bare: "Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Error : Closing Link: 127.0.0.1 (Connection timed out)

Disconnected from irc.homelien.no "

Eh, jaha?

Link to post
Share on other sites

Prøv og logg deg ut av Dyresonen.

Gå inn via linken igjen ikke logget inn. Bytt navn til det du ønsker via metoden Vipsen sier hvis du kommer inn.

Så logg inn igjen på Dyresonen i et annet vindu.

mIRC er også en veldig fin løsning!

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Her funker pølse bra til alt 😄 pølse eller ball med tråd i som vi leker drakamp med. er nok veldig stor forskjell fra hund til hund hva som fungerer. Men jeg pleier å feks droppe frokosten før en treningsøkt på dagen, for å få høyere motivasjon på mat. Men jeg tror det handler mer om helheten på treninga dere har sammen, kvaliteten og relasjon/samarbeid mellom hund og fører, enn akkurat hva slags type belønning man bruker 😊
  • Det er mange gode seler. Selv liker jeg Rogz, Haquihana, Hurtta og Ruffwear, for eksempel. Det viktige med sele til en valp er at den er mest mulig regulerbar, ihvertfall rundt hals og mage. Gjerne på brystet også. Ta med valpen til dyrebutikken, de kan hjelpe deg å finne en sele som sitter ok og som kan reguleres.
  • Ønsker å kjøpe sele til valpen min jeg får om 1 uke. Engelsk Setter. Jeg har NULL peiling på sele og har aldri brukt det, men har lest at det skal være best flere steder og av folk jeg stoler på vet tingene sine.  Men.. hvilken? Merke er bra? Hvilket design er best?  osv osv osv... Kan noen tipse meg om en god sele til valp (engelsk setter) som tåler en del, er bra, som jeg har mulighet til å ha ivertfall noen måneder til hun blir større. Gjerne med link til nøyaktig hvilken du anbefaler så jeg ikke må lete og finner feil. Takk på forhånd
  • Jeg har vurdert fløyte flere ganger, men endt med å droppe det. Det krever at du alltid har den med deg, og at du og eventuelle andre som håndterer hunden bruker den noenlunde likt. Som en tilleggsting kan det såklart funke. Det er ganske individuelt hva som er best belønning for en hund. Min elsker gulrot. Noen er ikke interessert i mat i det hele tatt, men foretrekker leker. Andre er ikke interessert i noen av delene, da har du en utfordring og må bruke fantasien. Det viktigste tenker jeg er at valpen oppdager verdien i å komme inn til deg når du roper, enten du bruker tørrfòr, en kvist, deg selv, eller noe annet som belønning. Vi bruker "hit!" som en "absolutt" innkallingskommando, da SKAL hunden komme helt inn til oss. "Kom /her" blir så fort misbrukt av alle som tror de skal kontrollere hunden, jeg bruker det mest som en "følg med nå skal vi gå videre"-kommando.
  • Er nysgjerrig på hva dere bruker som spesiell belønning! Har tenkt å gi valpen min (som skal hentes i juli) noe ekstra godt når han kommer på innkalling slik at han forhåpentligvis kommer til meg hver gang jeg ønsker 😅 Har også tenkt å kanskje bruke en fløyte til innkalling, eller et spesielt ord som ikke brukes så ofte så det ikke mister "verdi," hva er deres tanker om dette? 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...