Jump to content
Hundesonen.no

Nyttårschat?


Recommended Posts

Ja, jeg håper de fikser dette i år også. Det var i alle fall veldig, veldig hyggelig i fjor!

I tradisjonen tro så sitter jeg hjemme her alene med dyra' på nyttårsaften - og da var det hyggelig å ha noen med samme "kjedelige" utsikter for kvelden å snakke med!

Susanne

Link to post
Share on other sites
Joda, var nokså koselig å komme inn etter å ha vært ute også bli kalt fjortiss av en viss person. (Føler du deg skyldig Svein Tore? ;))

Men neida, nyttårschat er trivelig det. ;)

Hehe, var jo moro :P

Skal du ut i år da?

Link to post
Share on other sites

Det er mulig jeg bare er skikkelig grønn - jeg har aldri mirc'et eller irc'et eller noe - men jeg får som svar når jeg prøver å logge inn:

Connecting...

Logging in...

-- *** Processing connection to irc.homelien.no

-- *** Looking up your hostname...

-- *** Checking Ident

-- *** Found your hostname

-- *** No Ident response

2ne Erroneous Nickname

Error : Closing Link: 127.0.0.1 (Connection timed out)

Disconnected from irc.homelien.no

What to do? ;)

Link to post
Share on other sites
Guest Christine

Funker ikke til meg.

Får bare: "Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Christine Nickname is already in use.

Error : Closing Link: 127.0.0.1 (Connection timed out)

Disconnected from irc.homelien.no "

Eh, jaha?

Link to post
Share on other sites

Prøv og logg deg ut av Dyresonen.

Gå inn via linken igjen ikke logget inn. Bytt navn til det du ønsker via metoden Vipsen sier hvis du kommer inn.

Så logg inn igjen på Dyresonen i et annet vindu.

mIRC er også en veldig fin løsning!

Link to post
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Og jeg som skulle gå tur i fjellet med et par venninner og deres hunder… Men siden junior fikk potekutt så kan ikke jeg være med, så ferien min er over. Skuffende å allerede være hjemme igjen. Mens de andre vandrer i fjellet. Snakk om uflaks 🙄
  • Vi har en hann labradorvalp på 18 uker som vi ønsker skal komme godt overens med hunden til svigerfamilien. Hunden de har er en 12 år gammel Eurasier hann og er svært uinteressert i fremmede, både hunder og mennesker. Vi introduserte de fra valpen var 9-10 uker og det har gått litt opp og ned. Eurasieren var veldig reservert, men sniffet på valpen littegranne før han trakk seg og ville være i fred. Valpen bydde på lek, men det var han gamle helt uinteressert i. Han begynte å snu seg, bjeffe og dytte bort valpen når han var for intens/kom for nær. Det syntes vi var greit at han sa ifra om, men sørget for å skjerme han så ikke valpen var altfor mye. Men nå har valpen blitt større og selv om den gamle sier ifra så prøver valpen seg likevel og begynner å bjeffe tilbake. Den gamle har begynt å knurre på valpen og har forsøkt å glefse etter han et par ganger. (han har ikke bitt, bare gir advarsler). Så vi er sjeldnere på besøk der pga dette. Vi ønsker at de skal komme overens, men hvordan går man frem? Vi har gått med begge på tur med avstand fra hverandre, men da får valpen raptus og blir helt 'gærn' selv om det er god avstand mellom de på tur. Vi har fått beskjed om å ikke bruke godbiter da det kan blir en 'kamp' om maten. Men kan vi bruke det når de har en avstand fra hverandre? Litt oppgitt og trenger råd. Takk på forhånd. 
  • Ja, bestilte forrige uke. Masse salg, fikk varene raskt 🤗🤗
  • Har ikke hatt noen problemer med mine bestillinger. Har kjøpt mye fint på salg 🤗🤗🤗    
  • Må jo oppdatere situasjonen som lovet!    Vi brukte mange uker på å bare være i nærheten av bilen, og gradvis nærmet vi oss å gå inn i bilen igjen. Da dette gikk bra, øvde vi flere uker på å bare lukke bagasjeluken og åpne igjen med én gang. Så videre til korte turer, og til slutt så løsnet det! Nå hopper han så å si helt frivillig inn i bilen, og aksepterer kjøreturer. Vi er oppe i totalt 4 timer nå, så nå får vi endelig besøkt familie og venner langt unna.    Han har vokst ut av buret sitt, så nå har han fått hele bagasjerommet i stedet med riktig sikring. Målet er å få han inn i et bur i fremtiden når vi får større bil, men enn så lenge får dette duge. Han sover ikke når vi kjører, peser hele veien. Men aksepterer det, og det er det viktigste.    Så tusen hjertelig takk for rådene dine,  QUEST! Det var mange ganger vi ville gi opp, men tålmodighet og tid var nøkkelen her. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...