Jump to content
Hundesonen.no

Lille snille Dilla min........


Guest Belgerpia
 Share

Recommended Posts

Guest Belgerpia

Du kom inn i livet vårt en sommer dag for to år siden, liten, supersøt og verdens roligste og koseligste valp. Du vokste deg - vel om ikke stor - i alle fall sterk og glad. Du skulle være "fars" hund, men det tok ikke lange stunden før du var min. Aktiv, positiv og fullstendig overbevist om at du sikkert var belger, og akkurat den overbevisningen gjorde at du en maidag i fjor klarte å dra på deg en skade som krevde operasjon og lang rekonvalenstid.

Så tålmodig du var i denne tiden, det eneste du kunne få var korte korte turer - rett nok mange for dagen, men resten av tiden måtte du være i bur........... Jeg hadde så vondt av deg da............ Men du ble frisk, og beinet holdt godt - og du mistet aldri ditt fantastiske humør, du var alltid i strålende humør - glad, vimsete og positiv.

I trening var du fantastisk, du gav alt - alltid - lille "sparegrisen" min......... Du var en solstråle i ett og alt, alltid blid, alltid klar for action, men allikevel så følsom og så på nett...

Da Timo døde i fjor høst, snek du deg ubemerket inn i sjela mi og fyllte tomrommet etter han. Det var så godt å ha deg der da Dilla - det føltes som om du forstod. Takk!

Hvorfor kunne det ikke vare?

Hvorfor måtte jeg miste en hund til?

Hvorfor akkurat deg?

Jeg har tusen spørsmål, og jeg synes livet er grenseløst urettferdig - du var bare 2 1/2 år gammel - du hadde hele livet foran deg. Du skulle være "min" lenge.

Jeg kommer til å savne deg - lenge og mye - du var annerledes hunden min, men du var min. Hvil i fred lille snille Dilla min - vit at du alltid kommer til å ha en stor plass i hjertet mitt. Takk for at du var den du var!

aIMG_1701.jpg

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...