Jump to content
Hundesonen.no

Hei!


Bandida

Recommended Posts

:) jeg er ny her,vel...egentlig ikke helt ny,var innom her tidligere..men har ikke orket på en god stund.Min kjære Schæfertispe,Kaya,sovnet stille inn 5.9.07 på grunn av kreft og nyresvikt.Sorgen er fortsatt stor,men nå har jeg bestilt ny valp!En liten Malinoisfrøken;).Hun ble født 18.9.07,men får ikke komme hit til meg før i januar,pga.importregler(rabiesfare).men i november reiser jeg for å besøke henne for første gang,og det blir nok ikke bare den ene turen!Er jo nesten uutholdelig å gå sånn å vente!

I tillegg har jeg to andre hunder,en Alaska Husky hanne på snart 16 mnd,som heter Rapp,og en blanding av Schæfer og husky som heter Zappa.Ellers har jeg hatt hund så lenge jeg kan huske,har drevet med tjenestehund(Kaya),IPO,redning og lydighet,og litt hundekjøring.Med Zappa trener jeg lydighet,og Rapp,hehe,vel,han er som AHèr flest,bare eeelsker å løpe,helst så fort som mulig.Har så smått begynt å trene litt lydighet med ham,og det går i grunn ganske fint.Stort mer er det ikke å fortelle,annet enn at jeg er hundegal,og jeg kunne aldri i livet ha levd uten dem!Lille Mallefrøken skal bli redningshund,og vi har også planer om å konkurrere i lydighet når den tid kommer.

Hilsen fra Margareth,Rapp og Zappa;)

Link to comment
Share on other sites

;) jada,bor i isødet...er ganske lei for øyeblikket,egentlig...skal reise ned til fastlandet på ferie snart,det blir fint!uten hund,da,så jeg driver å ordner med hundepass om dagen,heldigvis er det mange gode venner som mer enn gjerne vil passe dem.men jeg må nok bli her oppe noen år til,jeg er her for å jobbe,hehe...men nå gir jeg sikkert et skikkelig dårlig inntrykk av Svalbard,da...det er egentlig ikke så værst,blir bare så himla lei av å tråkke rundt på et sted hvor det er samme greia hele tida... ;)

men hva gjør man ikke...det var,kremt..et mannfolk som i utgangspunktet klarte å overtale meg til å flytte opp hit :)

Link to comment
Share on other sites

Det er en hundeklubb,Longyearbyen Hundeklubb heter den,men den er bare for polarhunder.Så nå har jeg og naboen min dannet ny klubb,som er for alle :) ,vi skal bl.a.søke støtte fra lokalstyret,for så å få opp forskjellige instruktører,etc.Vi har begynt såvidt med treninger hver søndag,det blir flere ting etterhvert.Også er vi igang med å danne NRH lokallag her oppe nå,til nå er vi 5 stykker,en portugisisk vannhund,en golden retriever,en malle,en flat,og en dansk-svensk gårdshund.Sistnevnte har en godkjenning igjen før han er godkjent lavinehund ;) .Mulig vi får med en schæfer som også bor her.Masse nye folk og hunder som har flytta hit i løpet av sommeren.

Hester-det er faktist 5 islandshester her,men ikke noe ridesenter i den forstand,hehe...de brukes mest om sommeren,til turer.Har holdt litt på med dem,men ikke mye.så det er absolutt et miljø her oppe!

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...