Jump to content
Hundesonen.no

Off, skjønner ikke at folk klarer det =P


siljestokka

Recommended Posts

I dag såg jeg en dame med to små barn, en barnevogn og to bc-er.. Fatter ikke at hun orket :wub: ... jeg husker når jeg passa søsteren min når hun var mindre. ÅÅ harregud så stress. Plutselig så ville hun holde Hunden min. Så gikk Hunden min inn i barnevogna .. Alt var kaos og klatt. okei. Jeg overdriver. Det gikk ganske bra. Det endte opp med at søsteren trilla si egen vogn, mens jeg gikk med Labbetuss :wub: .

Men hun her hadde bare bc-ene løse. Heldigvis for henne så var di utrolig lydige. Men det var ikke den ene ungen :wub: . Han gikk ved siden av vogna. men han ville mye heller spise surpe enn å gå. Så det endte med at Borderene måtte stå og vente. Mens mora måtte hendte ungen hele tiden. Så det gikk jo ganske bra. Men du får liksom så mye å følge med på..

Link to comment
Share on other sites

hehe, ja, det kan noen ganger virke litt umennskelig å klare sånt men det kommer nå helt ann på barnet, den voksne og bikkja.

Har den voksne kaos angst (noe mange har ganske ubevisst) så smitter det over på bikkjene også over på ungen også blir det bare styr.

Jeg har her nå min tollergutt, min brors aussie og min lille nevø på 1,5år. For øyeblikket ligger alle 3 rett ut og sover og jeg sitter å samler krefter igjen med en kopp te. men snart er det fullt fres igjen og da blir det en tur ut i skogen der jeg slipper alle 3 løse tenker jeg meg:) Fungerer helt fint synes jeg og så lenge jeg føler jeg kan stole på bikkjene så er det egentlig ikke noe stort problem. Bare å fylle lommene med pannekakebiter så funker lydigheten på både de to på 4 ben og han lille på 2 ben:)

Link to comment
Share on other sites

Men hun her hadde bare bc-ene løse. Heldigvis for henne så var di utrolig lydige. Men det var ikke den ene ungen :) . Han gikk ved siden av vogna. men han ville mye heller spise surpe enn å gå. Så det endte med at Borderene måtte stå og vente. Mens mora måtte hendte ungen hele tiden. Så det gikk jo ganske bra. Men du får liksom så mye å følge med på..

:icon_redface: Mine barn går også fryktelig dårlig fri ved fot!

Tenker med gru på hvordan det ville ha vært å hatt springer den gangen jeg hadde minsten i dypvogn og eldste i barnesete på vognå, og vaklet meg rundt med bekkenløsning. Da tror jeg Emil hadde fått en annen opplæring i å gå pent på den ene siden på vanlig tur også. Vi har så fin gangvei her... det er gress på begge sider. Er alltid imponert over hvordan bikkja ved sin pendleteknikk leser avisa på begge sider samtidig. Effektivt!

Link to comment
Share on other sites

Hadde 2 huskyer når jeg fikk mitt første barn jeg, det var ikke akkurat noen drøm å gå tur med hunder og barnevogn, men det er utrolig hva man får til når man må, liksom. Gikk litt enklere når jeg fikk barn nr 2 og hadde bare en hund, selv om huskysaken innimellom var litt i overkant ivrig i jobben sin :)

Husker vi var på tur med ei venninne når hun hadde datteren sin i barnevogn. Hun hadde to digre blandingshunder på rundt 35-40 kg hver seg, begge med en god porsjon jakt i seg. Langs veien vi gikk var det en kjempedjup grøft ned til et jorde, og hun hadde hundene bundet i magebelte, slik at hun hadde hendene fri for styring av barnevogn og sånt.. Så får plutselig bikkjene øye på ei katte nede på jordet og drar avgårde i 120, hun rekker akkurat å slippe barnevogna før hun ligger horisontalt i lufta i 2 sekunder før hun raser i bakken.. Har aldri ledd så mye i hele mitt liv jeg :icon_redface:

Det gikk bra da, både med dama, bikkjene, ungen og katta :D

Link to comment
Share on other sites

hehehe syntes det går greit og gå med barnevogn og hund, men klarer ikke finne det helt avslappene.. for man må liksom ha en hånd på vogna hele tiden, og en hånd ledig til hundene.. og da når doffen plutselig finner ut han skal i grøfta en tur og jeg er opptatt med lillegutt i vogna, så blir det litt kaos der og da. Men det går jo greit da.

Link to comment
Share on other sites

En nabo jeg hadde endte med å ha ene ungen i hundegården og hundene ute. For bikkjene var lettere å holde styr på en ungen. :icon_redface: Mens en tidligere sjef satte ungen sin ut i band i hagen. :P

Når jeg var liten slapp mamma løs sin gale belger mens jeg ble bindt fast i løpeline. :P

Link to comment
Share on other sites

Hehe, jeg får stadig noen rare blikk når jeg kommer joggende med bikkja i ene hånda og barnevogna i den andre- og da en fire åring oppi som heier og roper : fortere mamma, fortere! :rolleyes:

genialt hihi :)

Syntes jeg ser det hihi ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...