Gå til innhold
Hundesonen.no

På jakt etter gode schäferkull


Telli

Recommended Posts

En venninne av meg har en schäferhann som hun har konkurrert med i agility og lydighet, men som dessverre er blitt syk og snart må avlives. Dermed er hun på jakt etter en ny schäfer og ønsker tips for å finne det perfekte kullet.

Hunden vil bli trent til agility- og lydighetskonkurranser og kanskje også bruks. Hun ønsker seg en frisk og aktiv schäfer, gjerne av brukslinjer, som hun kan jobbe med hver dag, men som heller ikke går på veggen av et par dager uten trening.

Ettersom den skal brukes til agility ønsker hun seg en spesielt lettbygd variant av rasen. Drømme-schäferen er heller ikke så lav bak som mange av dagens schäfere er.

Gemyttmessig skal den være sosial med folk og det er veldig viktig for henne at den er spesielt tolerant og omgjengelig med andre hunder. I tillegg ønsker hun at den ikke har så lett for å utvikle forsvar av mat, gjenstander osv.

Er det noen som har noen kull å anbefale?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nå er jeg på jakt etter en god schäfer selv. Vet ikke, men kanskje du kan få ut noe av denne tråden. Ser du skriver at hun ikke vil ha hund med skrå rygg, det finner du også på mange bruksschäfere, bare så det er sagt. Forøvrig kan du lese her om skråstilte hunder...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...