Jump to content
Hundesonen.no

Sandy og Jimmy- To slørhaler-Skolefisk


Guest Maritus

Recommended Posts

Guest Maritus

Jippi! Vi har nådd målet! Meg og Charlotte! For noen uker siden fikk vi fisk i klasserommet det er to slørhaler som heter Sandy og Jimmy! Vi har både lagd regler for hva de ikke skal gjøre med dem! De står i ett akvarium! Å ikke i en liten trang bolle hvis dere tror det! Vi tok avstemning om navn! Og siden vi har Grease forestilling skulle de egentlig hete Sandy og Danny, men det ble vissy Sandy og Jimmy :rolleyes: Har ikke bilde, men de stortrives!

Det var litt om dem! de får helge mat! Og jeg tar dem med hjem i sommerferien! Mar vær dag å!

Link to comment
Share on other sites

Guest Maritus
Om de får mat hver dag i uken trenger de nok ikke helgemat - det forurenser vannet gjerne mer enn det gjør nytte for fiskene og blir dermed ikke så lurt :)

Å ja, det står nemlig at det ikke gir grums i vannet, men er kanskje bare reklame det da :wub:

Link to comment
Share on other sites

Guest Maritus
Fisker klarer seg faktisk i 2-3 uker uten mat, og det er bare sunt å ha èn eller to foringsfrie dager i uken :)

Da lærte jeg noe nytt :wub:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

åååh, dere er heldige! :) Jeg driver og jobber med og få fisk i klassen, men lærerne er skikkelig motvillig.. <_<

Jeg skal prøve alt jeg kan får og få det til.. :rolleyes: Sandy og Jimmy har det sikkert bra ;)

Gratulerer ;)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...