Jump to content
Hundesonen.no

Tysk kritikk


Monab88

Recommended Posts

Er det noen som kan hjelpe meg med å tyde 2 kritikker på tysk her?

Jeg orker ikke å skrive ned kritikkene med mindre noen kan hjelpe meg, så rop ut om du tror du kan!

Link to comment
Share on other sites

Internetten min har ikke funket på et par dager nå så har ikke fått lagt de inn enda. Men etter å ha sett litt nermere på de ser jeg at jeg ikke har sjans til å tyde hva som står, så jeg skal ta de med opp til pappa i morgen å få scannet de inn :wub:

Link to comment
Share on other sites

ooh.. :S Det der kan bli for vanskelig for meg altså. Mest fordi jeg ikke skjønner skrifta liksom.

Det første som står kan jeg lese men det er jo bare; Stor, kraftig tispe.. :)

Beklager..

Link to comment
Share on other sites

Her kommer iallefall kritikken:

Nr.1

"Stor, kraftig tispe.I forhold til typen et noe kraftig hode. En svakhet er bindevevet, i form av at øyelokkene er noe "innrullet", og at leppene "henger" for mye.

Veldig fine linjer. Går foran parallelt, mens bak noe utoverpekende. Bevegelsene er gode, og med svært god flyt." Disket.

Nr.2

"Kraftig, og i en heller middels str. I proposjonene en fin hann, med et typisk hode. Noe lange lepper, og en noe flat brystkasse. Og det fører til at når hunden står stille, blir han stående noe understellt, pluss at beina står noe utoverpekende. Bra bevegelser. Men pga den "etterlerranede" skulderlinjen, går ikke hunde så bra på frambeina. Behagelig temperament."

Håper dette var til hjelp:)

Link to comment
Share on other sites

Bare hyggelig! Er bare å skrike ut om du/andre trenger hjelp til en annen tysk kritikk :)

Jeg har tyskeksamen på mandag, så du kan godt hjelpe meg der.. ;)

Det var da voldsomt så flink du var til å tyde tekst! ;)

Link to comment
Share on other sites

Jeg fant en kritikk fra i høst som jeg gjerne skulle hatt oversatt.

Prøvde å skrive av denne, men vet ikke om det ble helt velykket :)

22 mnd. Gute grösse und knochenschtärke. Gerade Rücken. Korr. Abzeichen. Dunkle Augen. Voll. Schäre. Gut ausgreitendes Gangwärk.

Link to comment
Share on other sites

22 mnd. Gute grösse und knochenschtärke. Gerade Rücken. Korr. Abzeichen. Dunkle Augen. Voll. Schäre. Gut ausgreitendes Gangwärk.

22 mnd gammmel. God størrelse og beinstyrke. Rak rygg. Korrekt merket(korrekte tegninger?). Mørke øyne. Full. ? God ?? ganglag.

Det var i alle fall et forsøk :) Sikkert andre som kan det bedre.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...