Jump to content
Hundesonen.no

Den perfekte hundepasser


Raksha

Recommended Posts

Nå har jeg nettopp satt inn annonse etter pass til en hund. Jeg har passet hunden fast i over et år, men pga. sykdom hos eier så øker behovet for pass og på grunn av sykdom både hos meg og ene hunden min trenger jeg litt avlastning i avlastningen... Jada, komplisert skal det være.

Så til saken, jeg har bare befunnet meg i hundepasser enden, aldri før i den som skal finne en hundepasser. så jeg trenger litt tips med hensyn til gode og dårlige erfaringer. Er det noe spesielt jeg skal unngå? Eller se etter? Eller spørre etter osv? På grunn av eiers helsetilstand, så er det jeg som tar meg av grovarbeidet med å finne den "perfekte" passer til lille voffen og siden jeg har passa han så mye, så kjenner jeg han, på godt og vondt.

Tips? Advarsler? Anything?

Link to comment
Share on other sites

hei. jeg har altid passet hunder i flere/mange år. Andbefaler deg til og kontakte og møte hundepasseren, for og snakke og gå en liten tur, så for du se hvordan hunden reagerer på vedkommende. Hunden skjønner mer en vi aner, så den vil fort skjønne at her er det bra. eller omvendt. Viktig at hunden kommer på(visning) for og inspisere huset. De reagerer på forskjellige vis. men skjønner fort at her er det ok.

Hvis du lurer på noe annet, så ta kontakt. Hilsen Fred.

*Dobbelpost, bruk redigeringsfunksjonen. Mod. Pointerguri*

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Lenge siden jeg målte henne, men 50 - 55 ish cm høy og ca 20kg.    og som simira nevner så er det nok værre med butikker og sånt ja. Du får nok sitte på uteservering da. ☺️
  • Jeg kjøpte meg leilighet med slitemerker etter dyr. Er det parkett der kan du nesten banne på at det blir merker etter klør etterhvert uansett. Jeg har også leid ut leilighet til noen som skaffet seg valp mens de bodde der og der så vi ingenting på gulvet, men der var det også linoleum som stort sett tåler mer.    Utleier vet hvilken risk de tar tenker jeg når de leier ut til noen med dyr, og uhell kan skje den beste. Det er derfor man har depositum. Som utleier kan man også ha utleieforsikring som også eventuelt dekker sånt.    Som leietager så hadde jeg nok lagt opp til suksess med valpebinge/bur når jeg ikke kan følge med/til hjemme alene bruk. Jeg husker vi hadde beaglen løs på badet når han var liten for der var det mest hardført og minst ting å ødelegge. (Gikk løs på innholdet i bosset noen ganger da 🤮 ) Dog må man jo da ta hensyn til eventuelt gulvvarme og sånt da.   Hamstre inn diverse tygg og leker som er lov for hunden å eventuelt ødelegge når det klør i tennene og har lopper i blodet. Fylt kong/toppl/sodapup/lickimat, eventuelt også fryse dem er fint tidsfordriv for dem. Gå valpekurs også så får du hjelp også om det er noe du sliter med. Og også husk å lære valpen ro, ikke alle som helt klarer å finne roen selv når de er alene uten søsknene sine lengre. 
  • Gleder meg så på dine vegne! Og spent på hva du ender opp med! 😁
  • Har med hensikt leid eldre leilighet med noe slitasje fra før av med valp, og passet godt på at det ikke ble unødvendig slitasje selvsagt. (Nå som vi eier nesten ny bolig og hatt valp ser man bruksmerker veldig mye lettere for å si det sånn.) Synes ikke det er helt god dyrevelferd å la en valp være mer i binge enn løs, så noe slitasje må man regne med selv om man passer godt på. 
  • Tispen hadde stådager, sto for andre hannhunder, men ikke den utvalgte. Ble inseminasjon.  Har det noe å si for valpene? og kullet sånn i helhet? Er det negativt??  Hadde dere kjøpt fra denne tispen?  
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...