Jump to content
Hundesonen.no

Skal gi bort kattunger!


TollerRetriver

Recommended Posts

Alder, farge (gjærne bilde også), antall, kjønn, temramanget til Mor og Far, rase, hvor de kan hente dem, telefon som de kan ringe å bestille.

Hvordan kattungene sin oppførsel har vært til nå.

Det er alt jeg kommer på i farten

Link to comment
Share on other sites

Hadde jeg vært deg ville jeg gjort som Only Blondie:

Alder, farge (gjærne bilde også), antall, kjønn, temramanget til Mor og Far, rase, hvor de kan hente dem, telefon som de kan ringe å bestille.

Hvordan kattungene sin oppførsel har vært til nå + e-post adresse for dem som syntes det er billigere :P

Link to comment
Share on other sites

bilder, bilder og mer bilder. folk kan ikke få nok . og hvis du er grundig å beskriver mye virker man mye mer seriøs enn om man bare skriver" kattunger 8 uker gis bort og telefon nummer. "

Link to comment
Share on other sites

Jeg ville brukt MYE bilder. Og ikke for mye tekst. Folk gidder som regel ikke stå å lese i flere timer :) . Litt overdrevent da men ;).. Jeg gidder i alle fall ikke det.

Skriv antall kattunger, hvortid dem er født, Telefonnummer, hvor du bor...

Tips: Bruk store bokstaver og sterke fine farger. På den måten legger folk merke til plakaten ;)

Link to comment
Share on other sites

 • 4 weeks later...

hei.

hadde jeg vært deg hadde jeg kastrert katten min. det er altfor mange ønskede kattunger i verden. og hva har du tenkt å gjøre med kattungene hvis de ikke finner hjem?

også burde du ta minst 300 kr. for hver kattunge. da komemr de i det minste ikke til hvem som helst, men heller til noen som mener en katt er verdt 300 kr.

men det burde stå alder, kjønn, rase, farger, telefon nummer, foreldre, hvor gamle foreldrene er ++.

men husk at kattunger må være minst 12-14 uekr før de kan forlate moren og søsknene sine da! :)

MT

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...