Jump to content
Hundesonen.no

Endelig:)!


SCRM

Recommended Posts

Etter mange kvelder på nettet for og finne oppdretter trodde jeg att nå var det ikke min tur.

Jeg hadde vært innpå retriverklubben`s valpeliste mange ganger, men det så mørkt ut etter og ha snakket med oppdrettere.

En dag kom jeg over en ny kennel som stod der, og jeg entret siden og sjekket den, også snakket jeg med hundefolk om de hadde hørt om kennelen og jeg fikk positiv respons tilbake, så tilslutt tok jeg kontakt meg oppdretter for og spørre om det var noen ledige valper igjen av kullet.

Nå var det bare og vente i spenning på svar, for det tok nemmelig sin tid før jeg fikk svar også, men når mailen kom, hamret hjertet.

Jeg begynnte sakte og lese, og hun hadde 4 valper ledige:) Overlykkelig sa jeg det til mamma og hun ble også glad. :P

Nå måtte jeg bare gripe sjangsen og si at jeg var interresert i en tipse valp hvis hun hadde, og det hadde hun, 1 igjen.

Så nå er jeg en lykkelig "eier" av en liten tispevalp som jeg skal hente i sommer uke 27.

Det er mye som står igjen, men jeg gleder meg:):hmm: ENDELIG. <3

PS: Den lille tispevalpen er av rase Flat Coated retriver :hmm:

Flere som har noen lignende historier?! Kom med dem:)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...