Jump to content
Hundesonen.no

Dataprogram til å legge inn musikk til bilder


Turnip

Recommended Posts

Hei, kanskje litt dårlig formulert overskrift.

Men det jeg lurer på er om dere vet om noen dataprorgammer som du kan legge musikk til bilder, og videoer? Sånn at bildene vises kanskje 1 sekund hver mens du kan legge til musikk. Noen som skjønner?

Vet at man kan bruke Pinnacle Studio, men det koster mellom 7000 til 13000, og syns det var en smule drøyt, tenkte kanskje på noen gratis programmer jeg kunne ha lastet ned :)

Link to comment
Share on other sites

Har du en nyere utgave av Windows, har du garantert også Windows Movie Maker inne på PCen din et eller annet sted, det er bare å søke det opp. Fungerer fint til å legge på musikk på en serie med bilder. Trenger du hjelp er det bare å si ifra.

Link to comment
Share on other sites

Hmm... Har windows XP, så vet ikke om den er den nyeste? Går det evt ann å laste det ned? Gratis :)

Hadde den på dataen :D

Har lagt inn endel bilder, men den vil ikke vise bilder og spille musikken samtidig... Hvordan gjør jeg det??

*Dobbelpost, mod Crizpo*

Link to comment
Share on other sites

Du må "dra" ned musikken ned i dreieboken for å få frem musikken.

Jeg pleier å sette til musikken først også setter jeg til bilder og filmer etter det.

Det står ganske bra forklart dersom du leser på tips linjen :)

Link to comment
Share on other sites

Ok, har prøvd det, men da spiller de hele sangen først, og så viser de bildene jeg har lagt til... Vil at musikken skal spilles samtidig som bildene blir vist :P

Har klart å lage en video med musikk nå, tenkte dere kanskje ville se, men jeg er så grønn på data at jeg ikke klarer å legge til filmen her :hmm::hmm:

*Dobbelpost, mod Crizpo*

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...