Jump to content
Hundesonen.no

Hvilken tetra og hvilke fisker sammen?


Marianne

Recommended Posts

Kardinaltetraen er litt større, men ennå tydeligere ser man det på at undersiden er blå hele veien frem til hodet. På Neontetraen er den hvit fremre halvdel av kroppen (undersiden).

Ang det andre spørsmålet så kan jeg dessverre ikke hjelpe med noe fornuftig info...

Susanne

Link to comment
Share on other sites

Neontetra har en halv rød linje (fra midt på til halefinnen) mens kardinalen har en hel rød linje fra munn til halefinne.

Jeg ville ikke hatt en kampfisk/fisk med mye slør sammen med revirhevdende ciklider, men det er meg :D

Link to comment
Share on other sites

Oki, takk :D Da er det kardinaler jeg har fått meg! Kjøpte ny plante idag også så da blir det bra oppi der etterhvert :D

Jeg har bare en ciklidehann nå, men skal kjøpe en hunn også. Har ikke bestemt meg hva jeg gjør med Knut enda, men jeg skal kjøpe meg et større kar snart og da er det ikke plass til huset til Knut her.. Tror jeg da :) *tenke tenke*

Link to comment
Share on other sites

Kardinal: http://akvaforum.no/profile.cfm?id=9101

Neon: http://akvaforum.no/profile.cfm?id=9102

Som sagt mange, mange ganger før: levendefødende fisker som kampfisk skal ikke gå sammen med eggleggere som ciklider - de krever forskjellige vannverdier for å trives og for å unngå stress og sykdom.

Kampfisken skal ha en PH på 6,0-8,0 (7,0 er optimalt) mens sommerfuglen skal ha 6,0-7,0 (så nære 6,0 som mulig). I tillegg er dette to fiksearter som ikke passer sammen ardferdsmessig heller. Det er ikke bare ciklidenes revirhevende adferd (selv om sommerfuglen går for å være relativt snill), men kampfisken kan også ha en så agressiv adferd som skaper stress og mistrivsel hos sommerfuglen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...