Jump to content
Hundesonen.no

Hjelp med wordpress


MarieR

Recommended Posts

Vi driver og lager blogg til klassen på wordpress, og vil gjerne ha en fast tekst/post øverst på siden uten at den flytter seg nedover etterhvert som vi skriver nye poster. Noen som vet hvordan vi får til dette? Har laget en slik post, men de nye postene kommer over den.

Link to comment
Share on other sites

Prøvde å finne en løsning på det der selv, men fant ingen...

Om man lagrer som side i stede for innlegg så får man i d minste en fast link til en fst side i toppen, men selve siden vises ikke når man går inn, eventuelt mkan man sette domene-forwarding til adressen for den faste siden, så kan folk navigere seg til Hovedsiden/artikklene etterpå...

Link to comment
Share on other sites

For å få til det må du ha en plugin, du finner masse her: http://wp-plugins.net/. Den må lastes opp på maskinen og så videre inn via ftp til wordpressfilene dine. Så går du inn på kontroll panelet og klikker på plugins og aktiverer den der. Da får du en statisk forside, der ingenting annet enn velkomstsiden din dukker opp.

Håper det var til hjelp. Jeg har ørten plugins på min side, blandt annet en statisk forside. Se på den www.zizco.net. Det kreves en plugins til for å få link til de siste 10 postene. Det trenger du strengt tatt ikke.

Link to comment
Share on other sites

Fikk det til :hmm:

Var bare å gå inn på den ti siste spørsmål under "do you need help" eller noe og søke på feks. front page, så fikk du opp diverse spm som hadde med det å gjøre, og det var et spørsmål som dreide seg om en fast startside. :hmm:

Man går inn på options, derettere readings. der er det to avkryssninger som gir deg muligheten til å krysse av for om du vil ha postene som forside eller en fast side. Deretter skriver du inn hvilken side du vil ha postene på, og hvilken du vil ha startsiden på :P var bedre forklart der inne :P

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...