Gå til innhold
Hundesonen.no

Bekymret for Turbo=S


Recommended Posts

Jeg begynner å bli litt bekymret for Turbo.. Den siste uken har han haltet hver gang han har ligget og slappet av å sovet.. Han gjør det ikke hvis han ligger våken.. det er på høyre forlabb.. Har vært hos veterinæren og hun sa at siden det ikke var noen hevelser eller noen andre tegn på at noe var galt ville hun vente med å eventuelt rønke han (han haltet ikke hos henne).. Kan noen her inne forklare dette på noen måte? Har deres hunder noen gang gjordt sånn? Orker ikke gå å se på han gå rundt å halte=( dette er mest når han går på asfalt også har jeg merket, altså han halter mer der enn inne.. kan han ha en sår pote eller noe? Håper på svar:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Han bryr seg ikke om det.. eller har sett han vaske på albuen 2 ganger men har sjekket den og virker ikke som det er noe galt med den.. annet enn et sår etter at han tryna på tur (dette er en stund siden så tviler på at det har noe med det å gjøre;) )

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Tassen gjorde akkurat det samme. Haltet litt og så gikk han normalt igjen. Spesielt etter søvn eller når vi gikk tur.

Vi gikk til veterinæren med dette og ba ham ta røngten av alle beina og ryggen. Vi fant da ut at det var en forskyvning i kneskålene som gjorde dette. Foten ble på en måte "låst" når han beveget på seg og derfor haltet han litt. Og den beste delen; Det gjorde ikke vondt for hunden i det hele tatt! ;)

Så det trenger jo ikke å være HD! Lykke til hos veterinæren ;)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


×
×
  • Opprett ny...