Gå til innhold
Hundesonen.no

hva må jeg vite når jeg har katt


Fillerya

Recommended Posts

På søndag blir jeg fostermor til en hannkatt på 1,5 år. Han skal bo hos meg i 5 uker. Jeg vet veldig lite om katter. Noen som kan gi meg en rask innføring? Kommer sikkert med masse spørsmål når jeg får han i hus. Nå har jeg tenkt til å fjerne gulvtepper. Hvor sover kattene deres? Har de seng? i såfall hvor?

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Hvorfor skal du fjerne gulvteppene?

Utenom det, jeg antar at det følger med endel ting med katten? Eller er det sånn "krisehjem" situasjon?

Skal vi se, jentene mine sover enten i sengen med meg eller inne på datteren min sitt rom, der ligger de enten i sengen, skapet, hyllene, dukkesengen, gulvet (på teppet) eller dukkevognen. Det står også alltid et transportbur åpent med teppe til dem, men det er sjeldent jeg finner dem der.

Hvis jeg hadde forsøkt å hatt katteseng inne på mitt soverom, så tror jeg nok de hadde ligget i min seng okke som...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fjernet ikke teppene likevel. Var redd for at han kanskje ikke var renslig og ville benytte teppene til toalett eventuelt å klore på de. Det har gått over all forventning. Han er utrolig kosete og tilitsfull og følger meg overalt. Men jeg skjønner meg ikke på dovananene hans. For det kan plutselig gå 24 timer uten at han gjør fra seg.

Han har funnet en favorittstol og sover dtort sett der. Nå har jeg bare jobbet nattevakter mens han har vært her og da sover han på puta ved siden av meg når jeg sover på dagen.

Ble veldig overrasket ovet at han faktisk blir glad når jeg kommer hjem fra jobb. Trodde bare det var hunder som ble glade av sånt.

Sånn ser Emil ut når han gjør seg til og vil ha oppmerksomhet

P1010013.jpg

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Arkivert

Dette emnet er nå arkivert og stengt for flere svar

  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive


  • Nye innlegg

    • Som @maysofie er inne på, jeg vil vite at en person med utdanning innen hund og adferd er til stede og ansvarlig til enhver tid. Jeg hører om kenneler som stort sett har studenter og utenlandske ansatte uten noe særlig erfaring. Selvfølgelig kan de alltids fint mate og lufte hunder, men om man skal ha ansvaret for de rundt andre, fremmede hunder, og ikke minst sørge for at de har det bra i fremmede omgivelser, så må man ha litt mer erfaring og kunnskap. Personlig foretrekker jeg privat pass der ikke fremmede skal avgjøre om hundene mine skal omgåes andre eller ikke.
    • Jeg har klart en natt hvor hun sov i  syv timer i strekk, men det var unntaket. Men hun er ikke 16 uker enda. 
    • Det som er viktig for meg når jeg har dyret mitt på dyrehotell er at jeg er sikker på at det har det godt. Det vil si at jeg er opptatt av at de oppholder seg på en koselig, ren og hygienisk plass med stort område å bevege seg på. Jeg er også opptatt av sikkerheten til dyret. At det ikke kan stikke av og at andre dyr eller uvedkommende ikke kan komme inn til mitt dyr. Det er også viktig at de har en avtale med veterinær som kan komme straks om noe skulle skje. Jeg er også opptatt av at dyret skal få mye daglig aktivitet og lek. Det er også fint med oppdateringer daglig, gjerne flere ganger hver dag med bilder og video av hvordan dyret har det, gjerne av aktiviteter og lek.
    • Vanlige 'gammel-manns vorter' (dog uten betennelse og puss) og dessverre kreft er vel det jeg har vært borti på gamle hunder. 
    • Takk for svar.
  • Nylig opprettede emner

×
×
  • Opprett ny...