Jump to content
Hundesonen.no

Absolute adorable abby


ellish

Recommended Posts

Nå som abby er nesten 5 uker så er det på tide å lage en tråd som bare er Abby sin! :) Er vel ikke så mye å skrive nå før vi har hentet og blitt kjent med henne, men jeg kan jo begynne litt. Abby ble født 11. Mars og kommer til oss tredje eller fjerde Mai, noe som vi gleder oss masse til! Hun bor i Odda sammen med "besteforeldrene" to tanter, mor og 4 kullsøsken!

Her er ett par bilder av henne 4 uker gammel;

post-1800-1176475555_thumb.jpg

Link to comment
Share on other sites

Så utrolig søt. Du gleder deg vel nå, og tiden går sakte? Men er jo ikke så lenge til mai da. Lykke til med valpen, og ventetiden. Du må legge ut flere bilder og info utover:)

Det er 1 år siden jeg ventet på valp, det året har gått utrolig fort *mimre*

Link to comment
Share on other sites

Så gøy! For en gangs skyld tok jeg riktig, syns jeg kjente igjen prinsessa di skjønner du :)

De er bare nusselige (men må innrømme at det er en som skiller seg ut, den nydeligste, Abby :rolleyes: )

Å tusentakk! Det var snilt sagt! :) Synes også hun er den peneste i kullet! Så vi var heldige som var så tidlig ute! :rolleyes:

Link to comment
Share on other sites

Så søt hun var! :icon_confused: Er ikke det en ganske uvanlig farge på tibbe?

Det blir flere og flere svarte tibber i Norge. Etter hva jeg har hørt så er faren hennes den første svarte NUCH hunden i Norge, å han er ikke så gammel. :whistle:

Link to comment
Share on other sites

Så herlig hun var :icon_confused: Hvilken oppdretter/kennel kommer hun fra?

Ja, nå kan jeg tenke meg at du gleder deg :whistle: Du må huske å kose deg masse i valpetiden, for den går så alt for fort..

Har prisen på tibber faktisk gått opp til 10.000 kr?

Da jeg kjøpte Chica i 2004, kostet de 8.500 kr.

Link to comment
Share on other sites

Så herlig hun var :D Hvilken oppdretter/kennel kommer hun fra?

Ja, nå kan jeg tenke meg at du gleder deg :D Du må huske å kose deg masse i valpetiden, for den går så alt for fort..

Har prisen på tibber faktisk gått opp til 10.000 kr?

Da jeg kjøpte Chica i 2004, kostet de 8.500 kr.

Hannen er fra Hill vaagen's i Stavanger og tispa's familie bor i Odda. Dette er faktisk deres første kull så de har ikke bestemt seg for kennel navn ennda. Men jeg er veldig fornøyd med dem, kunne ikke ha møt trivligere folk enn dem altså, alt skal være perfekt - dette er jo deres første kull. :D

Ja, jeg gleder meg så mye! Er ikke lenge igjen nå nei! Skal kose oss masse i valpetiden. :D

Ja, prisen på tibber har gått opp til 10.000kr nå. Når jeg kjøpte Tassen i 2001 kostet de 6000kr. Så prisen stiger visst hele tiden. :shocked: Menmen, hun er verdt det! :D

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
  • Hei! Jeg fikk et bilde av han malt og ga det til henne. Hun var kjempeglad for den, og sa det var det fineste hun hadde fått ❤️ 
  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...