Jump to content
Hundesonen.no

Når en fisk tar de andre...


jennajensen

Recommended Posts

Vet du, jeg ville levert tilbake neontetraene jeg, enten til butikken eller til noen venner som har sånne fra før? Hvor mange hanner og hunner har du? Guppier er egentlig rimelig fredelig fisk så lenge de har ok med plass. De bør også være flere hunner pr hann ellers sliter hannen/e hunnen/e helt ut, enten det eller bare ha hanner.

Link to comment
Share on other sites

Neontetraene er verre å se kjønn på. Ville levert neontetraene til noen jeg (dyrebutikken tar dem helt sikkert tilbake), og så kjøpt en guppyhunn eller to til så de får fordelt maset til hannene litt. Om det er hannene som 'biter' på hunnene så er det gjerne flørting og parring - som de blir helt utslitt av om de ikke får pauser. Burde bli mer enn nok og fargerike fisker oppi der som får hauger med unger etterhvert :)

Link to comment
Share on other sites

Alternativet til å kjøpe flere hunner er å levere tilbake en hann, femseks guppy på tyve(?) liter er trangt, men det går såvidt med godt filter og gode vannbytter. Du får tenke på større kar etterhvert. Ville ikke hatt flere fisk enn dem oppi da.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...