Jump to content
Hundesonen.no

Hopping


Toller

Recommended Posts

Hmm.. Jeg lurer veldig på hva jeg skal gjøre nå.

Fordi: Phoebe er hopper mye på folk. Det er selvfrorsterkende for henne, og hun syns det er rågøy! På LP konkuranser hadde det jo vært supert å utnytte dette!

Er det umulig/urettferdig/dumt å prøve å lære henne at det bare er lov å hoppe på meg? :wub:

Link to comment
Share on other sites

Urettferdig ovenfor hvem? Phoebe? Ikke så lenge du lærer det inn positivt. Tillatt henne å hoppe opp på deg (kanskje på kommando/oppfordring fra deg så slipper du at hun hopper opp til det daglige også). Hopper hun opp på andre får du be de om å snu ryggen til henne, og belønne henne for å ha alle fire beina på bakken. Det tar vanligvis ikke særlig lang tid før de forstår at det kun lønner seg å hoppe opp på deg.

Link to comment
Share on other sites

Guest Vicky

Sier som labbis, hvorfor urettferdig? Det er bare å forsterke når hun hopper på deg og be andre snu seg vekk når hun hopper på dem :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Oi.sååååååå søt!🤩  
  • Mellom hver valp glemmer jeg hvor mye jobb det er. Denne lille hooligan er litt ekstra alt i tillegg, ingenting er trygt her hjemme per tiden. Men samtidig er det så mange små øyeblikk som er så koselig, hver gang de gjør noe nytt, mestrer osv. Heldigvis er hun også veldig kul å trene med, spent på hvordan hun er på sau! Fortell meg nå gjerne jeg ikke er ensom i å syntes det er litt slitsomt av og til, samt har prestasjonsangst for å få det bra til… Dagsferskt bilde av lille hooligan   I løpet av vinteren har jeg hatt besøk av Pil som jeg solgte som unghund, hun reiste hjem etter en date med en engelskmann for snart 3 uker siden. Så vi håper der kommer noen små i midten av april 🤞  
  • Aah Tusen takk! Var ekstremt deilig og lese!  Du har helt rett, har vært/ er inne på tanken på å gå han tilbake før han tar skade av å være her. Å du har helt rett i at alle ska ha det til «det går bra, det går over, det fikser seg» og det gjør kanskje det. Men er fortsatt usikker. Hjalp å lese dette! Men hadde egentlig bestemt meg for å gi meg selv litt mere tid og ikke forvente så mye av valpen og meg enda sia vi begge er forholdsvis ferske på dette. Men takk igjen! Nå følte jeg meg ikke så «annerledes» 💙 Er som du sier veldig viktig at det ikke bare fremstilles som solskinnsdager og grønne skoger og at man tabu belegger det å føle seg mislyktes🐾
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...