Jump to content
Hundesonen.no

Kattekloring


Ametyst

Recommended Posts

Vi har to Hellig Birma katter som har kloret i stykker en sofa jeg kjøpte for fem år siden. Den er i veldig "klorevennlig" materiale, for å si det sånn :rolleyes: Vi har nå kjøpt oss en sort skinnsofa, og lurer på om noen har erfaring fra katter som klorer mye og skinnmøbler? Vi har skinnstoler ved spisestubordet, og disse fikk også gjennomgå da vi skulle flytte og måtte ta bort sofaen som de vanligvis har kvesset klørne på. (Pga boligstyling) Så nå er jeg redd for at de skal ødelegge den nye sofaen også. Vi har kjøpt inn et digert klorestativ, så det benyttes flittig. Men sofaen er fremdeles veldig attraktiv. Har også prøvd Feliway for å forsøke å roe dem ned litt, og vi klipper klørne jevnlig. Men alle tiltak ser ut til å mislykkes -det klores like flittig på møbler.

Noen gode tips eller erfaringer som dere vil dele?

Link to comment
Share on other sites

Hm, jeg ville nok "hengt" over kloreutyskene gjerne med en vannflaske og gjort det "ubehagelig" for dem. Men sånn helt generelt, så har jeg ingen erfaring. Mine har ikke gjort det der de ikke skal.. dvs, hmmm, gulvet ser ikke ut... men det har jeg igjen for at de har fått lov til å løpe som noen idioter med klørne ute, *ler*

Link to comment
Share on other sites

Lykke til, sier jeg bare... Aldri mer skinnsofa her i huset så lenge jeg har katter. Sofaen til typen er rasert, og vi ha vel ikke sett putene i sofaen på flere måneder nå. De er dekket til med tepper. TYKKE tepper.

Og kattene her klorer ikke bevisst på sofaen i det hele tatt! De har ALDRI rørt den. (høytalerne og elementene der derimot :) ) Problemet her i huset er når kattene leker. Da løper de i full fres over sofaen og tar skikkelige spinntak i putene... Nå er sofaen til nærmere 20.000 ikke særlig pen lenger. Men vi sparer iallefall den for mer klor ved å legge tepper oppi. (og ja, jeg klipper klørne på kattene også for å spare sofaen. Iallefall de to som er faste innekatter. De trenger ikke klørne sine i den grad uansett)

Så ja.. Lykke til :)

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
  • Hei! Jeg fikk et bilde av han malt og ga det til henne. Hun var kjempeglad for den, og sa det var det fineste hun hadde fått ❤️ 
  • Har en hvit en også altså😄 Greier ikke helt slutte med dem. Ja, pleier vel å si at han er en ekte belger; mest Groenendael blandet med Malinois + en dæsj Tervuren. Veldig trivelig liten fyr som liker å bruke nesa. Var det ikke sånn at du snuste på ny? Moren til min svarte skal ha nytt kull nå...wink wink, nudge nudge😘
  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...