Jump to content
Hundesonen.no

Forsikring, "reseptbelagte medisiner"


Tore

Recommended Posts

Forsikret Decoy i dag hos gjenstridige, full pakke utenom reseptbelagte medisiner...

Kan/er reseptbelagte medisiner en stor utgift om nødvendigheten skulle komme.?

Siden det var et så veldig til prishopp når jeg hadde med det så hoppet jeg over, men kunne legge det på forsikringen senere om jeg ønsket...

:)

Link to comment
Share on other sites

Ja, det meste (bortsett fra det dyrlegen gir) er reseptbelagt av medisiner til hund. Det du får hos dyrlegen dekkes, det du må "hente" på apoteket dekkes ikke. Dette var grunnen til at jeg byttet til agria, fordi jeg fikk et sykdomstilfelle på 3000 kr, hvor jeg fikk tilbake 167kr. :angry2: Har regnet på det, og hos Agria ville jeg fått tilbake ca 1500. Men det spørs da, jeg har ikke hatt flere sånne tilfeller, for å si det sånn.. ^_^ Og ja, jeg hadde Gjensidige. Fikk aldri noe tilbud om noe "bedre" forsikring, enten er den ny, eller så fikk man ikke den til blandingshunder..

Link to comment
Share on other sites

Den er vel nY for året...

men utgjorde 500kr ekstra, noe jeg synes var drygt...

Du, hvor mye har du egentlig betalt i forsikringen? slik jeg har forstått det er det ingen forskjell hos Agria om det er blanding eller rase man forsikrer.. Men 500, er jo pokker meg en tredel av den totale prisen jeg har hos Agria for Sofus om jeg ikke husker feil. Og da har jeg den fulle pakken med livsforsikring, vet forsikring med. forsikring osv osv

Link to comment
Share on other sites

jeg betaler rundt 4000 jeg i agria for mine tre hunder...

og da har jeg vetrinær og livsforsikring på alle sammen. PÅ colliene har jeg i tillegg avlsforsikringen på..

og dette kom på 4000.

Ringte IF og hørte om hva de skulle ha for samme ting.. det var 4 ganger så dyrt... så...

Link to comment
Share on other sites

Du, hvor mye har du egentlig betalt i forsikringen? slik jeg har forstått det er det ingen forskjell hos Agria om det er blanding eller rase man forsikrer.. Men 500, er jo pokker meg en tredel av den totale prisen jeg har hos Agria for Sofus om jeg ikke husker feil. Og da har jeg den fulle pakken med livsforsikring, vet forsikring med. forsikring osv osv

Vi har ikke betalt noe enda, venter på papirene. Det blir vel mellom 1000 og 1500 en plass om jeg forstod Tore rett, og da har vi alt (også forsikring for tap av bruksegenskaper) utenom reseptbelagte medisiner. Så spørsmålet er om det kan være greit å ha den tilleggsforsikringen for reseptbelagte medisiner også eller ikke.

Link to comment
Share on other sites

For under 1500 får jeg livsforsikring og veterinærkostnadsforsikring og medisinforsikring og rehabiliteringsforsikring for Tulla, hos Agria. Syns det hørtes litt dyrt ut med 1500 for bare liv, veterinær og bruksforsikring.. Og skal du betale 500 til for å få reseptbelagte medisiner, så blir det jo ganske dyrt dette..

Link to comment
Share on other sites

Ja, om hunden blir syk... Som med alle andre forsikringer er det veldig kjekt å ha om noe skjer. Medisiner blir fort dyrt om hunden blir kronisk syk, og omtrent alle medisiner får man på resept. Hadde en utgift på gjennomsnittlig 800kr mnd i rene medisiner på cavalieren min det siste halve året, savnet en slik forsikring da, ja.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Det kan ta litt tid fra bytte av hjem til hunden reagerer på det og forstår at det ikke er midlertidig. Med løpetid i tillegg kan det godt spille inn. Det kan godt henne at hun opplever løpetiden annerledes på et nytt sted enn der hun har bodd hele livet. Jeg har dessverre ikke så mye innspill utover det.
  • Hei, jeg skal lage hundegård til en kommende huskyvalp som skal bo i Hagen. Vurderer betongheller eller skifteheller etc langs gjerdet sånn at den ikke graver seg ut. Hvor store trenger disse å være? Holder det med 30x30 cm eller blir dette for smått?
  • Min samboer og jeg overtok for noen uker (3 uker) ei nydelig samojed tispe på 3 år, fra hans foreldre. Hun bodde før i Trøndelag, mens vi bor på Sørlandet, så det har vært en klimaendring for henne. Vi har passet henne en del før, så vi er ikke ukjente for Mira.  Siden vi er friluftsmennesker så har vi gledet oss masse til å få hund, og vi dedikerer mye tid til tur, ski og trening - noe hun selvfølgelig elsker! Vi har også brukt en del tid på å trene grunnleggende lydighet, da hun er sta og helst vil gjøre det hun selv ønsker, som en ekte samojed (; her har vi likevel sett stor fremgang på tur. I tillegg er hun veldig sjelden alene, vi er stort sett alltid med henne, tross at hun er vandt til å være en del hjemme alene. Jeg vil derfor tro at endringen i adferd ikke skyldes at hun er understimulert. Det er også viktig å nevne at den endrede adferden hovedsaklig gjelder når vi er hjemme og ikke ute på tur. Mira er generelt sett en veldig rolig og avbalansert hund, som tross rasen sjelden bjeffer eller synger. Hjemme har hun alltid pleid å være veldig rolig, og hun er en svært høflig hund som er veldig «enkel» å ha med å gjøre.  Så til problemet - hun har begynt å bjeffe og ule mye mer enn hva som er vanlig for henne, selv på natten. Hun virker rastløs og piper også mer enn vanlig. Hun sliter med å komme til ro, og mest bekymringsverdig av alt så spiser hun nesten ikke. Vi har ikke skiftet fôr, så her er alt likt (ønsker heller ikke å skifte da hun har en sensitiv mage). Hun har løpetid, så noe av problemene kan nok skyldes dette. Da jeg snakket med svigers nevnte de at det var vanlig at hun blir rastløs og oppmerksomhetssøkende eller pipete, men ikke at hun slutter å spise og begynner å bjeffe/ule. Legg merke til at vi har hatt henne i 3 uker, og at adferden begynte å endre seg for 1 uke siden, så trolig er ikke problemet at hun har flyttet? Vi ønsker likevel å gjøre denne overgangen så enkel og bra som mulig for henne, og viktigst av alt; at hun skal spise som vanlig. Har noen her tips til hva dette kan skyldes, eller hva vi bør gjøre? Evt om vi bør oppsøke veterinær? 
  • Altså, den totale motsetningen av en sånn hvit 😆 Er det en groenendael? Ekstremt søt, om jeg får si det! 
  • Har ikke kjøkkenvekt så hadde håpet på at noen kanskje hadde samme för og kunne måle opp for meg
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...