Jump to content
Hundesonen.no

"Luftehatt" til bil


Nirm

Recommended Posts

Prøvd å søke på nettet etter en slik "luftehatt" til bil. Får veldig dårlig treff på luftehatt, så regner med at det heter noe annet på fagspråket. Men hva? Og hvor får man kjøpt det? Har ikke funnet noe på Biltema eller Mekonomen sine sider. Og noen som aner priser på det?

Link to comment
Share on other sites

Det har jeg aldri hørt om :) Trodde man brukte sånne kroker som man kunne holde dørene åpne med, og samtidig låst med jeg - hmmm... godt forklart.

Jeg er en super til å forklare rare ting på dumme måter. Men det finnes. Har sett det på samme type bil som jeg har...

Link to comment
Share on other sites

Guest Jonna

Vet hva du mener! Så vidt jeg husker så fins det ett firma i Oslo som jeg var i kontakt med for en evighet siden... Da skulle vi ha "luftehatt" med vifte på en bil. Men det er som sagt en evighet siden husker ikke hva dem heter.... men jeg ca hvor dem ligger :rolleyes: Dem lagde også interiør til bil som "camping bord" o.l kanskje det kan hjelpe deg??

Om du finner en pris så er jeg også meget intressert i å høre hva det koster! Har tenkt tanken selv. Skal prøve å søke litt rundt og se hva jeg finner selv.

Evt kanskje du kan høre med en blikkenslager??

Edit:

Fant denne på nett. Kanskje dem kan evt vet om noen som gjør det

Link to comment
Share on other sites

Oi. Takker. De kan egentlig gjøre alt jeg er ute etter.

Trur det heter ventilatorer forresten. Funnet noen solcelleting i Danmark til en billig penge. Men burde vel hatt noen som gikk på 12V også...

Link to comment
Share on other sites

Guest Jonna
Oi. Takker. De kan egentlig gjøre alt jeg er ute etter.

Trur det heter ventilatorer forresten. Funnet noen solcelleting i Danmark til en billig penge. Men burde vel hatt noen som gikk på 12V også...

Du får sende meg en PM når du har fått prisen på ventilatoren :) Hadde vært kjekt å vite hvor mye jeg må ha til overs for å få det..

Link to comment
Share on other sites

Jeg fikk montert ei slik luke som man har på campinvogner på min forrige bil - den hadde også elektrisk vifte som ble koblet til batteriet på bilen. Var bare å slå på en knapp så surret vifta som bare det :ahappy:. Jeg fikk den montert via et vindusfirma faktisk... tror luke, vifte og montering kom på rundt 3000 kr den gangen.

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

 • Recently Browsing   0 members

  • No registered users viewing this page.


 • Nye innlegg

  • Vri opp en vaskefille eller tyggeknute i vann og legg den i fryseren. Kulden lindrer kløen i tennene.
  • Hei! Etter å ha vært uten hund en stund nå er tiden innen for å begynne planleggingen av neste, tenkt til 2025. Jeg har noen tanker om rase selv, eller rettere sagt det er flere raser som ikke er aktuelle. Hunden kommer til å leve i en familie på fire(to barn på 5 og 7 år) å ha mulighet til å enten være med på jobb eller være hjemme med den andre parten på hjemmekontor.  Hunden kommer til å få ca. 1 time med fysisk aktivitet hver dag, pluss mental trening retning av det vi skal drive med.  Planen min er å konkurrere i lydighet å håper vi klarer å klatre oppover i klassene. Ellers litt smeller og nosework på si.  Det er viktig for meg at hunden(rasen), selv om man selvfølgelig må ta høyde for individuelle forskjeller er en stødig og trygg hund som kan være med familien på det meste. Ønsker en hund som har høy samarbeidsevne. Det er også et stort pluss om den ikke flyr etter vilt i skogen. Størrelse og pels har ingenting å si.  Forslag til rase? 🙂
  • Jeg vet at svar mitt er preget av at vår tispe ble operert for halvannet uke siden. Så jeg vil ikke skremme deg. Men med løpetid og redusere matlyst så ville jeg fulgte nøye med på formen. For livmorbetenelse er skummelt.  Om dere er usikre så ta en telefon til vetrinær og spør.  Men det kan være så enkelt som nye hannhunder i nærheten.     
  • Hei Kløing i tennene er satt i gang for fullt, og tennene faller fortere enn jeg rekker å følge med føler jeg. Med det så kommer også BITING! 🥲 Finnes det noe jeg kan gi valpen min som kan hjelpe mot kløen? Han har et bein spesielt for kløe i tenna (Nylabone), men hendene til mor er mye morsommere å tygge på. I tillegg så får han vanlige tyggebein han kan kose seg med (de med kylling rundt). Er det også vanlig at de sover mindre på denne tiden? At det gjør vondt når voksentennene kommer ut, og at han ikke vil sove pga. det?
  • Jeg har nylig kjøpt meg valp selv og bor i leiebolig. Huseier har på en måte tatt en risk med å leie ut til meg som har katter og nå hund i tillegg, men jeg har gjort så godt jeg kan for å unngå skader. Valpen min hadde grinder, men han hatet å være i de (han liker å sove i gangen) så de er ikke veldig i bruk lenger. Han har ikke ødelagt noe som jeg har sett, og jeg har en relativt liten leilighet (45kvm) hvor han er avgrenset til stue, kjøkken og gang. Boden har han null tilgang til (lukket dør til enhver tid), badet har jeg grind til (han gikk i kattedoen) og soverommet får han kun være i på natten. Da har jeg mest mulig oversikt over han. Uhell på gulvet skjer, det gjelder bare å tørke det opp fortest mulig tenker jeg. Har du gulvtepper og hunden tisser på de så pass på at du lufter og sjekker at det er tørt under teppene, så unngår du skader i gulv. 
 • Nylig opprettede emner

×
×
 • Create New...