Gå til innhold
Hundesonen.no

Natrisha

Medlemmer
  • Innholdsteller

    89
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    I skogen i indre østfold
  • Hunderase
    Dobermann
  • Mine dyr
    Natasha Von Silverkrohn
    Carnastas Baron Delicato/Frost

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Natrisha's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Conversation Starter
  • Week One Done
  • One Month Later

Recent Badges

2

Nettsamfunnsomdømme

  1. Ja selvsagt så er det naturlig at de er pipete og urolige! Har hatt opererte hunder selv jeg for all del, men jeg har da fått smertestillende så de har roet seg. Det er derfor jeg konkluderer med at han har vondt. Hunden min fikk også smerteplaster, begge ganger og det gikk fint. Jaja selvsagt kan det være forskjeller ute og går. Ja min venninde fikk kyndig veiledning mtp opptrening. Dette er noen år siden da så mulig ting er annerledes nå, derfor jeg lurer. For jeg har en annen venninde som valgte å ikke ta PTLO på sin hund. Ettersom hun andre (felles venninden vår) hadde store problemer med sin hund. Han skrek i smerte på tross av smertestillende. Han glefset også. Pga han var uvel Derfor lurer jeg mye på dette. Jeg tenker at om jeg skulle komme i denne situasjonen med min hanne, så måtte jeg være sikker på at jeg kunne være der for han 24/7. Men misforstå meg rett her: Jeg håper av hele mitt jerte at det går bra med hunden jeg fortalte om i utgangspunktet!!
  2. forresten...vet mente han var så urolig fordi han reagerte påmorfinen han hadde fått. Men den sluttet han med i går. Vet hadde også sagt at de skjelden ga morfin til hund ettersom de reagerte som regel som denne hunden. Urolig og umulig å få kontakt med. Hmmm... Jeg tenker at hunden har vondt og er urolig av den grunn. Han vil heller ikke roe seg sammen med de i sengen...og det er det beste han vet...å ligge der... Kjenner jeg har litt liten tillit til denne vetten.
  3. Takk for svar! Jeg spør fordi jeg syns det høres så rart ut. Jeg har en annen venninde som gjorde det samme på sin hund for noen år siden og hun brukte 9 mnd på å få han på bena. Han fikk mye smertestillende i tillegg til smerteplaster!! Han fikk ikke gå i det hele tatt utenom tisseturer. Rett ut, rett inn! Så ligge i bur. Syns det er rart han får gå på og stå på benet 2 dager etter operasjonen...
  4. Hei! Jeg kaster meg på tråden her med noen spørsmål jeg. Et vennepar av meg har for 2 dager siden foretatt TPLO på ene bakbenet på sin hund. Det er en hund på ca 46 kg. Han fikk smerteplaster og kom hjem dagen etter, etter sårskift. I flg. eier ville han ikke holde seg i ro og pep og pep. Dereiste til sin egen vet. for såret blødde veldig. Fikk byttet bandasje og denne vet. tok av smerteplasteret. Hun mente han fikk "hallusinasjoner og ble veldig utrygg " pga plasteret. Vel hjemme igjen så vil han heller ikke nå slå seg til ro. Han går og går. Han skulle få lov å gå på benet og bruke det så mye som vanlig så mye han orket. Men nå ligger han hos vet. til observasjon og han har blødd gjennom igjen. Han har nå visstnok slått seg til ro hos vet. på beroligende. Det jeg har hørt er at hunden skal være HELT i ro etter operasjonen! Jeg føler vel at han er urolig fordi han har vondt. Men dette er ikke min hund så jeg syns det er vanskelig å bry seg for mye. Han bor også i 2 etg og må gå i trapp for å komme seg ut og tisse. Han får gå nedover trappen med hjelp, men ikke oppover uten at de løfter han bak. Er det bare jeg som har fått feil info og har ting blitt annerledes de siste årene kanskje? Jeg syns bare det er rart at han får lov til å ...sitat vet :Bruje det men ikke " løpe, skli,reise seg fort,stå på to eller slikke seg" Håper noen kan oppklare dette for meg...
  5. Jeg klarer ikke se sånne filmer. Jeg blir kvalm av hordan vi mennesker behandler dyr. Jeg så det gikk endel videoer og bilder rundt om på Facebook også...og jeg klarer ikke se sånt! Jeg får ikke sove, jeg blir altfor opprørt! Det er stor skam hvordan enkelte oppfører seg mot dyr!!
  6. Jeg blir helt gal av at Frost ligger og slikker. Slurp slurp slafs slafs. ORKER ikke den lyden altså! Og han skal mer enn gjerne vaske meg på bena... Natasha hopper og hopper og så slår hun med labben når hun vil noe. Det er sykt vondt innimellom og det er helt håpløst å plukke bort. Hun har også en liten "fetish" på å bråke. Går bort til åpne dører og slår på de så de smeller igjen. Slår på matdunken i metall. Hun velter lysestaker og glass på bordet ved å dytte på de med snuten...Grrrrr..
  7. Bare en ting å gjøre og et er å få den stakkars hunden vekk fra dette tilbakestående mennesket for som f.. Det som er ille er at Mattilsynet dessverre skjelden har "kapasitet" til å gjøre noe. Ring anonymt både til Mattilsynet og Poilitiet. Skjer det ikke noe litt kjapt, så ta saken i egne hender...Signerer Loke...
  8. Jeg ville vel økt avstanden til de andre hundene jeg møtte jeg da. Om du går på fortauet så gå ut på veien/ i en bue utenom den andre hunden. Forsøk å få kontakt med hunden og belønn når den ser på deg. Hold god avstand i starten og minsk avstanden etter hvert som hunden gjør fremgang. Med en hund som utagerer er det jo lett for at man går med stramt bånd og stresser seg opp selv, og dette merker hunden. Forsøk å være rolig selv og tenk "dette går bra" i steden for "nei og nei der kommer det en hund" Hvis hunden er kjent med klikker så hadde jeg forsøkt å bruke det og så belønne for kontakt. Lykke til!
  9. Jeg belønnet all kontakt jeg da. Både før bilen kom, mens den kjørte forbi og rett etter. Men ikke lag så mye styr om det. Kan du ikke bare late som ingenting foreløpig da, så du ikke lager en sak utav det?
  10. Upps jeg rota litt med innleggene nå...sorry...Jeg mener at det kan skje uhell for alle!! Selv om man har bundet hunden inne eller den er i bur eller hva... Jeg lever ikke i en perfekt verden jeg. Hadde glemt å lukke grinda, naboen kom fra tur med tispen sin og min smatt ut. Kom ikke på innkalling og ble med de inn sin port. Javel så ba jeg om unnskyldning, ble driti ut på Face, men so what??? Man kan ikke tro så godt om seg selv at man er feilfri. Man kan heller ikke klandre folk for at de gjør så godt de kan. Man må faktisk hoppe av den høye hesten og innse at NOEN GANGER så må man ty til metoder som kanskje ikke alle andre liker. Man får noen ganger bare være enig om å være uenige. Jeg hadde fremdeles strømmet en hund med blokkering dersom det sto om liv..
  11. Nei de som er så perfekte får bare være det da. De som vet med seg selv at det aldri kan skje et uhell for de, bare for andre. Det er ikke sånn i min verden nemlig... Haha helt fantastisk bra humor :D
  12. Kjære deg... Jeg har ikke barn, men jeg vet likevel meget godt hva jeg hadde gjort om jeg hadde hatt det og jeg var i en sånn situasjon! Som jeg skrev! Jeg vet ikke om du har barn jeg, men hvis du klarer å ALLTID ha øyne i nakken og aldri aldri aldri være i nærheten av en farlig situasjon så tar jeg av meg hatten altså. Jeg tror de aller aller fleste foreldre har på et eller annet tidspunkt vært uoppmerksom... Tror du at jeg driver med mishandling eller noe? Selvsagt hadde jeg vel blitt helt skrekkslagen og passet ekstra godt på neste gang! Så hadde jeg forsøkt å forklare på barnets nivå at han ikke måtte gå på veien. Hva hund angår så tror jeg nok jeg har forklart hva jeg mener. Det som frustrerer meg er at enkelte ikke kan forstå at det er forskjell på en blokkert hund og en som faktisk kan avledes. Hva jeg hadde gjort/gjorde med min forrige dobber som jaktet på alt med hjul og fikk overslag så det holdt..kan dere lese om i den nye tråden om jakting her inne. Men hva skal man si???? Det siger ikke inn liksom..Og så er det litt rart at man skal være så utrolig perfekt når det gjelder å passe på. Det er ikke åpning for at tabber KAN skje. Nei man skal aldri la ting skje. Men er det ikke mulig at det kan skje den beste at bikkja forsvinner ut døren og ut på veien for å legge på sprang i biljakt?????.
  13. OK...hvis du ser at ungen din er på vei ut på veien og det er en gate hvor bilene kjører fort...hva gjør du? Jeg ser en bil komme, løper som f..., tar tak i ungen og drar han i armen for å unngå at han blir påkjørt. Han griner fordi han får vondt, men jeg reddet livet hans. Ville du du ropt på ungen du da eller ...for at han ikke skulle få vondt i armen sin stakkars...og risikert at han lå som en flat pannekake? For ettersom det hevdes at en hund har intelligens som en 2 åring så kan vi kanskje sammenligne???? Forskjellen er at man kan føre en viss samtale med ungen og forklare hvorfor han ikke må løpe på veien. ETTERPÅ: Personlig hadde jeg gitt f..i om ungen fikk vondt der og da...jeg reddet livet til stakkaren. Jeg hadde strømmet en blokkert hund også. Det er for meg snakk om livredding og slike situasjoner. Det blir jo helt tatt ut av sammenheng det her. Man strømmer vel ikke en hund for å lære den sitt, jeez.... "Oppgitt"
  14. Den første dobberen min var en sånn type som skulle "ta" biler, syklister og joggere. Han var nå 10 mnd da jeg fikk han og det jeg gjorde var at når jeg så på avstand at det kom en bil så tok jeg frem en pipeleke (en sånt lite pinnsvin som var lett å ha i lommen) og pep med det. Så når han ga kontakt så fikk han godis. Jobber INTENST med kontakt og godis til bilen var forbi. Det hjalp på biljakten. Men han blokkerte jo selvsagt ikke da. Syklister var en annen sak og han fikk overslag på en jogger en gang og da bet han meg HARDT i låret. Og en annen gang fikk han overslag på en liten gutt på sykkel og bet meg hardt i armen. SÅNN gidder ikke jeg å ha det så etter en tur i tankeboksen sendte jeg han på jakt i de evige jaktmarkeder... Red skrivefeil... Red...de var MYE annet med han også..bare for ordens skyld. Så ingen tror det var eneste grunnen...
×
×
  • Opprett ny...