Gå til innhold
Hundesonen.no

Kristian_

Medlemmer
  • Innholdsteller

    271
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Kristian_

  1. Pris spiller ingen rolle i forhold til hvordan oppholdet vil være for hunden. Gratis kan være minst like bra som to-tre tusen.
  2. Jeg kunne aldri fått meg til å be om tusenvis av kroner for tre uker, da ville jeg heller sagt nei. Hadde da heller aldri betalt andre så mye for å passe dyr for meg. Tror nok at jeg uansett skulle klart å finne pass, uten at jeg måtte betale flere tusen for tre uker. Det grenser til griskhet i mine øyne, men ser at jeg er ganske alene om å mene det. Har selv passet hund et par ganger, fra en helg til en ukes tid, og det nærmeste vi kom betaling var en tallerken med hundemotiv. Da kjente vi riktignok eierne, men de passet aldri hund for oss eller gjorde oss tilsvarende tjenester. Få kostnadene dekket og legg til noe, eller si nei. Det aller enkleste er å vente og se om de vil gi noe, men da risikerer du også å ikke få noe
  3. 120*21 = 2520 kr. Det er gjerne dyrere på kennel/pensjonat, men uansett en helt vill pris å ta som privatperson. 750 kr virker ok.
  4. Det er mulig at jeg har vært bortskjemt siden jeg trente med en hund som var ivrig nesten uavhengig av hva jeg ga, og da valgte jeg noe som virket mer hundevennlig
  5. Du gir sikkert ikke mengder, men jeg ville funnet noe annet å belønne med. Vafler og pannekaker kan umulig være ideelt.
  6. Hvis du fortsatt vurderer One Call, så har jeg fått gavekort på 500 kr derifra, som jeg kan gi til inntil fem nye kunder. Jeg har da fem igjen
  7. At den er større enn Samsung'en vil for majoriteten være et minus, og for de aller, aller fleste er Windows et kjempeminus ved HTC Titan. Skal du ha den beste telefonen så står det bare mellom S2 og Nexus, hvis du ikke vil ha Note som virkelig er en kjempe. Titan er nok ikke best på Amobil. Telefoner som Desire S og Sensation kan du nok bare se helt bort ifra, med mindre du faller for designet på de telefonene. De når ikke opp her. Jeg har en S2, og større batteri står på ønskelista til jul. Synes uansett at det går fint å lade daglig. Edit: litt dumt å anbefale en telefon bare fordi man har den selv, hvis man ikke er oppdatert på hva som finnes der ute
  8. Snakker du om tilfeller der man har overtatt hunden etter andre, hvor hunden er en "problemhund" allerede ved overtagelsen? Hvis man selv har sørget for at hunden har fått en fast, bestemt og konsekvent oppdragelse så skal man ikke havne i slike situasjoner. Jeg kan ikke se for meg at man ødelegger en hund, eller gjør hunden usikker, bare ved å ikke fysisk irettesette hunden. Man må kunne "ta i hunden", men så fort man gjør det i den hensikt å straffe eller irettesette hunden så blir det helt feil i mine øyne.
  9. Jeg sier ikke at jeg sitter på fasiten, såpass ydmyk er jeg. Men min oppfatning er at det er galt, unødvendig og noe som ikke burde forekomme.
  10. Jeg skrev på forrige side at jeg ser på det som dyremishandling, og da er det vel ikke noen særlig grunn til å utdype hvorfor det er trist. All mishandling er jo trist. Det finnes langt verre dyremishandling enn dette, men jeg synes fortsatt at det er mishandling når man påfører hunden fysisk ubehag, som et element i trening/oppdragelse. Jeg innbiller meg at dersom man "må" benytte seg av slike virkemidler, så sitter man kanskje med mer hund enn det man kan beherske.
  11. Dessverre er nok dette en veldig utbredt holdning, og det er ganske trist. Jeg trodde vi visste bedre i 2011
  12. Ja, det er dyremishandling når man fysisk straffer en hund. Det gir heller ingen mening. Synes du noe av det som ble listet opp er ok?
  13. Den kommer nok ikke før ut i desember en gang, i beste fall.
  14. Klikkertrening og positive metoder fungerer på alle friske hunder, så hun kan egentlig bestemme seg for metode før hun går til anskaffelse av hunden. Ser egentlig ikke at det skal finnes noen gode alternativer.
  15. Galaxy Tab 10.1? Et godt kjøp, hvis størrelsen ikke blir for stor (som er ganske individuelt) Jeg har Galaxy Tab 8.9" som jeg er kjempefornøyd med. Da har jeg ikke 3G, som jeg tviler på at jeg vil trenge når jeg kan koble meg opp mot telefonen. Angående Asus Eee Pad Transformer, så er oppfølgeren rett rundt hjørnet. Hvis flere som sitter og vurderer ulike nettbrett leser tråden
  16. legger merke til at noen legger merke til noens statusoppdateringer og kommenterer disse som egen status.

  17. Jeg har en stund lurt på om det har noe for seg at visse hunderaser har hengende lepper eller hva jeg skal kalle det. Det må vel ha blitt avlet fram på et eller annet tidspunkt? Tenker da på de korthårede, tunge rasene spesielt. Er det bare noe som har oppstått uten at man gikk inn for å skape det?
×
×
  • Opprett ny...