Jump to content
Hundesonen.no

Hildur1981

Medlemmer
 • Content Count

  7
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Hildur1981

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  Finsk lapphund

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Takk for tips :-) Er det god kvalitet på det fra Europris og Rusta? Rusta har jeg ikke prøvd, men har handlet litt til kattene på Europris. Synes det har vært litt varierende kvalitet. Men valper tygger kanskje i stykker enkelte ting uansett
 2. Tja, har ikke full kontroll ennå på hva jeg bør ha. Men noe av det viktigste er transportbur til bil, en eller annen slags seng/madrass, sele og bånd. Vi skal ha den med ut i båten ganske tidlig, så redningsvest er et must. Noen artige leker må vi ha. Skåler til mat og vann har jeg. Sikkert glemt noe, men det var det jeg kom på i farta ;-)
 3. Hei! Skal hente valp om 6 uker, og må ha litt utstyr på plass før det. Synes det er litt "jungel" der ute av utstyr og butikker. Hvilke nettbutikker og fysiske butikker i Vestfold-området kan du anbefale med fornuftige priser og god kvalitet?
 4. Hei! Bare et lite spørsmål om Dogs4all ? Når man kjøper billett, gjelder den for 1 dag, eller for hele helgen? Ble ikke helt klok på det utfra infoen på nettsiden... Regner med at det er mange her som har vært der før ?
 5. Hei! Takk for tilbakemelding Det med å kontakte raseklubben var et godt tips! Jeg fant ut at det er en avdeling her i Vestfold, fant en e-postadresse, og kontakta dem. Så kanskje det kan komme noe bra ut av det ? Jeg har lest mange tråder her inne, og en del annen info jeg har kommet over også. Men det hadde vært fint å kommet i kontakt med noen som har rasen også ?
 6. Hei! Vi har lenge tenkt på å skaffe oss hund, men det er ikke bare enkelt å vite hva man skal velge.... Vi har lest en del om Finsk lapphund, og den kommer høyt opp på lista hos oss. Men det er jo ikke en hund man treffer rett som det er, så ville gjerne komme i kontakt med noen som har rasen, og som er villig til å dele sine erfaringer, og gjerne svare på noen spørsmål :-) Håper på noen innspill :-)
 7. Hei! 

  Jeg så fra profilen din at du har en finsk lapphund. Jeg er interessert i å vite mest mulig om rasen, siden vi vurderer å skaffe oss hund. Jeg kan ikke helt forklare hvorfor jeg har blitt så fascinert av denne rasen framfor det utfallet som finnes. Men i tillegg til at de er skjønne, tenker jeg at den kunne passe vår familie. Jeg har lest en del, og jeg forstår at de krever en del aktivitet. Og det passer oss ganske godt. Vi er en familie som liker å være mye ute og i naturen. Men jeg har en kronisk hoftebetennelse, så turer som varer i timesvis er ikke det beste. Så jeg håper å finne ut litt mer spesifikt om andres erfaringer av hva de krever av mosjon daglig?

  Hvis du har lyst og mulighet til å dele litt, så setter jeg stor pris på det :-)

  Mvh Hilde

×
×
 • Create New...