Gå til innhold
Hundesonen.no

Boston.Lykke

Medlemmer
  • Innholdsteller

    8
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Boston.Lykke

  1. Jeg syns uteområdet på Skogmuseet/Glomdalsmuseet i Elverum er et koselig sted å rusle med hund, og evt. sette seg ned med en matpakke hvis været er fint 😊
  2. Jeg deltok ikke i 2023-tråden, men målet mitt med Lykke var å prøve oss på å ta LGT i nosework. Det gjorde vi! Prøvde oss på både bjørk og anis, og bestod begge to. Mål 2024: - Delta på minst en konkurranse i nosework - Finne en løsning på emballasjesøk-utfordringene våre i NW - Lære inn "stå" skikkelig - Klare dekk i 1 minutt
  3. Har du prøvd godbitpølser? F.eks de fra godbit1.no. De får man i forskjellige smaker, og tror de skal være ganske sunne. Lykke er ganske kresen, men de er hun glad i ?
  4. Tusen takk for gode tips! Da tror jeg det må bli vest på meg! ? Vestene fra pinewood ser helt supre ut! Hvilken av dem er det du har? Syns det ser ut som at det er et par forskjellige varianter? Tusen takk for hjelpen! ?
  5. Vi har også snusematte fra Little&Bigger, den er helt super! Ellers bruker vi mye slikkematter og diverse Kong-leker som kan fylles med mat eller godbiter. Favoritten er nok Kong Quest Forages Flower.
  6. Jeg har lyst til å kjøpe meg enten en treningsvest eller et treningsbelte med god plass til godbiter, leker, bånd og mobil. Har kikket litt på nett, og det er alt for mye å velge mellom! ? Er det noen her inne som har noen anbefalinger?
  7. Har vært her inne og lest litt en stund nå, men ikke skrevet noe enda. Tenkte det var på tide å si hei! ? Jeg har en bostonterrier-tispe på ca. 10 måneder, som heter Lykke. Hun er en skikkelig gledesspreder, og til tider også et skikkelig bøllefrø ? Hyggelig å være her inne på hundesonen! Håper dere alle har en fin romjul ?
×
×
  • Opprett ny...