Gå til innhold
Hundesonen.no

Tinkel

Medlemmer
  • Innholdsteller

    13
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av Tinkel

  1. Hei dere som driver med diverse trening, jeg trenger litt tips! Vi er godt i gang med rally og agility, og det er gøy! Jeg prøver å 'strømlinjeforme' og effektivisere opplegget mitt, og har innsett at løsningen på mange av mine 'problemer' kan finnes i en god treningsbag. Men jeg sliter med å finne den optimale, og de jeg finner, har dårlige bilder av innsiden, så det er vanskelig å vurdere. Er det noen som har en god løsning som dere har lyst til å vise meg? Er jo endel dilldall som skal være med, og siden det er flere enn meg som bruker bilen (og gangen hjemme ?) er det en fordel men litt orden. Hvis jeg kunne hatt en veske med alt treningsgreiene ferdig pakka som jeg bare kunne tatt med, så hadde vært nydelig. Så - noen som vil vise meg?
  2. Albus (kongepuddel) elsker kos overalt, men spesielt øremassasje og å bli kjødd skikkelig hardt forhan halen og på låra og på nakken ?
  3. Jeg lurer på hvordan dere 'håndterer' bajsen som blir produsert i hagen? Vi har til nå plukket med bajspose og kastet i søpla (målet er å gjøre det hver gang det skjer, men må innrømme at når jeg står der i morgenkåpe og barbeint nå om vinteren, så blir det 'oversett' og ender med skippertak innimellom) Har dere en egen binge, bøtte, eller annet fiffig opplegg? Det føles unødvendig sløsete ut å plukke med poser hvis det kan unngås liksom...
  4. Jeg har liksom hatt en ide om at han skal kunne spise både vom og tørt, sånn for enkelhetens skyld, jeg ser jo at han favoriserer VOM'en. Blir kanskje feil å kalle det bortskjemt. Jeg prøver å blande det med tørrforet i begge måltidene nå, så får vi se. Han er matglad og spiser det aller meste annet. Mulig jeg bare blir litt hysterisk når han plustselig ikke elsket tørrforet like mye som tidligere ? Takk for i innspill?
  5. Nå har min lille storkrøllert blitt 6 mnd. Han er en festlig fyr, og vi har vært på unghundkontroll hos dyrlegen. Hun var fornøyd med han, men han kunne med fordel legge på seg litt. Omtrent samtidig, har han mistet litt av interessen for maten sin. Han har fram til nå vært VELDIG matglad, og har alltid spist opp alt. Han får RC poodle puppy, og vanligvis VOM i tillegg i et av måltidene. Når han får bare tørrfor, får han stort sett maten på andre måter enn i matskåla, siden han har pleid å spise så fort, så han får det servert i en kong, i snusematte, utover gulvet, i div pappesker osv for å få brukt hodet litt og bremsa farten. Men nå gidder han ikke å spise noe særlig av det, ikke når jeg serverte rett i skåla heller. Han er seg selv og i godt humør, og bæsjen ser ut som den pleier. Og det er ikke det at han ikke spiser i det hele tatt, han spiser litt her og der (om jeg ikke tar det vekk), men jeg er jo redd han skal bli for tynn, og ikke få det han trenger. Og så er jeg redd han skal bli ''bortskjemt'' om han bare får VOM. Eller er det kanskje ikke noe å være redd for? Jeg prøver fra og med i går å gå over til to måltider om dagen isteden for 3, som han har fått siden han var rundt 3 mnd. Som dere sikkert skjønner, er dette min første hund som jeg har ansvaret for, så litt hønemor kanskje. Noen som har tips eller innspill?
  6. Takk! Det går veldig bra, han er en skikkelig fin fyr. Jeg tror vi har hatt ganske flaks, han sover hele natta, finner fint roen inne og biter overraskende lite. Spent å se om det fortsetter sånn, tannfellingen har begynt, så det kan sikkert endre seg ? Ferdig med første valpekurs, og øver daglig på det vi har lært, tenker å melde oss på kurs nr 2 over nyttår. Lurer innimellom på om han er halvt geit, for han har noen sånne ''stillestående'' geitesprang når han blir ivrig, mulig det er en puddelgreie?? Jeg har ikke blitt noen mesterfrisør enda, men synes det stort sett går bedre for hver gang jeg klipper han. Konsentrerer meg mest om fjes og labber, han er ganske kilen mellom tærne stakkar, så tar litt tid. Alt i alt en gøyal og trivelig valp, som begynner å bli stor gutt, runda 12 kg denne uka. Flink til å gå på do ute, eneste 'uhellene' vi har er når han blir skikkelig glad, da lekker han litt stakkar, men satser på at han vokser det av seg.
  7. Jeg er usikker på om oppdretter har registrert noe som helst annet enn navnet mitt, mistenker at hun har sendt det inn på papir. Ga henne all info og medlemsnummeret mitt, men mistenker at det blei noe rør med all infoen. Må kanskje bare ta motet til meg og ringe medlemsservice til uka hvis det ikke ordner seg da.
  8. Når man har fått stamtavlen og eierbevis - skal hunden dukke opp under mine hunder på NKK da, eller er det noe man må gjøre selv? Klarer ikke å finne noe sted å legge til hunden liksom? Tar det evt lang tid bare? Har fått han opp i dyreID. Noen som har litt greie på detta og kan opplyse en noob? ?
  9. Heihei! Jeg har lusket her inne en stund mens jeg har ventet på det nye familiemedlemmet vårt, og nå er han endelig her! Han er en svart storpuddel etter grå mor og sort far, så jeg er spent på hvilen farge han får (hvis noen har peiling, eller en god link som forklarer arveligheten, så del gjerne, jeg har ikke klart å finne.) Han er såklart helt bedårende Vi har hatt tre hele dager hjemme nå, og han blir mer og mer trygg og vant til oss og våre lyder og romsteringer. Han storkoser seg i hagen og har litt raptuser innimellom, men er allikevel rolig inne, så foreløpig er han grei å ha med å gjøre. Såklart biting og gnaging, men er stort sett fornøyd med det han blir tilbudt å gnage på. Jeg tror vi skal bli gode venner ?
  10. Jammen da er det kanskje ikke så stress med å få tak i ? Litt shoppegal nå den siste ventetida kjenner jeg ?
  11. Jeg prøver å finne fettvatt, såvidt jeg har forstått er det lurt å ha når man skal bade puddel. Ser i tidligere tråder at dogstuff.no anbefales, men de er stengt i flg nettsidene. Kan jeg kjøpe sånn på rull fra apotek1, eller er det noe annet/funker ikke? Førstegangs puddeleier her, så litt grønn på dette med pelsstell og sånt?
  12. Hei! Jeg skal endelig få hundedrømmen oppfylt, og er på utstyrsjakt. Driver å sjekker ut klippemaskin, men blir litt i villrede. Hvor stor maskin trenger jeg egentlig, og holder det med en, eller bør jeg ha en til kropp og en til fjes/labber? Har kikket på Oster, men de har jo flere - hvilken kan dere som har litt greie på dette anbefale? Og når vi først er i gang - hvor stor sele bruker en 8 ukers storpuddelvalp typisk? Går man for small-modellene er blir det for smått?
×
×
  • Opprett ny...