Jump to content
Hundesonen.no

o1337

Medlemmer
 • Content Count

  87
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

o1337 last won the day on September 8

o1337 had the most liked content!

Community Reputation

25 Excellent

About o1337

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Sjekke med dyrlege for å se om noe plager han?
 2. Ja. Kjenner ingen direkte som gjør det på Hare, men jeg kjenner en som jakter rådyr som slipper bikkja på rådyr for å trene den (utenfor båndtvang og før jakta). Jeg syns ikke noe om noe av det. Edit: han sier at det ikke stresser rådyra nevneverdig, men det tror jeg ikke noe på. Jeg mista hunden min på rådyr i skauen en gang i vinter og fy **** så ****** det var. Nå er det dobbel sikring.
 3. Ja det også (trene hund), men det er også mange harajegere som lar børsa ligge i bilen og ihvertfall lar hunden lose en eller to ekstra runder. Jeg kjenner mange harajegere og sier kun det de sier.
 4. Det er nok det å høre losen som er det viktigste for mange ja
 5. De fleste harajegere skyter ikke haran uansett 😅😅 så om du har med børse eller ikke spiller vel ingen rolle (uten å vurdere det etiske rundt det (unødvendig stress for haren)).
 6. Kan hende Dragråttan R sele kan være noe. Lagd for raske og tynne hunder. https://dyrefor.no/produkt/utstyr-tilbehor/dragrattan/dragrattan-r-sele/
 7. Vi gjorde det samme 😄 1. Viser hunden godbiten og får den til å følge den ned fra sofaen. 2. Når hunden er nede med alle 4 sier jeg sitt 3. Når hunden sitter gir du godbit Gir ingen kommando for å gå ned eller kjefting
 8. 2. Gir du godbiten for å hoppe ned? For da belønner du at hunden skal hoppe opp (for så hoppe ned). Jeg trente det vekk på min ved å lure hunden ned med godbit og si kommandoen "sitt". Da gikk det ganske fort over 🙂
 9. Ja jeg er enig i at folk er idioter. På valpeprogrammet løp hundene løse midt i Oslo og angrep folk Men f.eks de som hadde Iris i forrige sesong hadde tydeligvis en del peiling? Men likevel var det masse scener der hunden hadde utfall mot tilfeldige folk.
 10. Jeg er ganske sikker på at produksjonen ber hundeierne sette hundene i dårlige situasjoner for å skape god TV. Særlig den scenen der de hundene sto på hver side av gjerde. Eierne sto jo bare å så på. Hvis man ser på forrige sesongen så ser man også hundene gjøre utfall mot syklister og joggere mens eierne ikke gjør noen ting (eller var det valpeprogrammet?).
×
×
 • Create New...