Jump to content
Hundesonen.no

o1337

Medlemmer
 • Content Count

  14
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutral

About o1337

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. NRK-Hundetrener-Maren anbefalte i podcasten sin å ikke drive å bytte for hele tiden. Det var bedre å heller i en periode lage litt mindre porsjoner slik at hunden var litt sulten da den var ferdig med å spise.
 2. Huff så trist! 😞 Håper det går bra med deg / dere! Tusen Takk som deler! Hvor mye veide din hund? Jeg tror vi gir dobbelt så mye. To tabletter. (24 kg hund) Ja vi merker veldig mye til tørstheta her. Det drikkes flere liter vann hver dag og masse tissing. Har til og med tissa inne da vi ikke fulgte med stakkar! Vi var ute 3 ganger i natt. Hu her er fortsatt veldig slapp og sliten. Vil helst ligge ute i hagen eller ute på verandaen og vil ikke leke eller lignende. Når vi er ute på tur er hu ganske fin form. Traver lett og er interessert i buskas og lignende. Hu trekker
 3. Hei, Unghunden i huset (1 år) har blitt diagnostisert med hjernehinnebetennelse. Har startet med kortisonbehandling som kan vare fra 2 mnd til 6 mnd med mulighet for tilbakefall. Noen som har hatt hunder med det samme som kan dele erfaringer? Ble de helt friske? Mange tilbakefall? Varige mén? Hvordan gikk behandlingen? Bivirkninger? Hvor "friske" og kvikke var de?
 4. Hei, har også samojed og høres ut som du beskriver min hund. Ett år nå og ting begynner å bli bedre..
 5. Jeg ville kjøpt en god trekksele+strikkbånd+magebelte og la hunden få utfolde seg selv når du løper. Anbefaler også snørekjøring og sparkesykkel hvis hunden er skikkelig ivrig! Det er artig! Jeg har også lest i en bok om stress hos hunder (husker ikke navnet) at løp i trav er stressreduserende. Dette har jeg også erfart med stressballen min (unghund). Også ville jeg trent på å gå pent med halsbånd / tursele. Men jeg ville ikke trent det ved å stoppe når hunden trekker. Heller fokusere på å belønning og gjøre deg selv interessant.
 6. Atter en tråd om biting i båndet? Vi har slitt en del med biting i båndet med vår samojed på 9 mnd. Vi gikk nok litt langt, litt for ofte som trolig resulterte i en del stress som igjen resulterte i biting. En periode klarte vi ikke gå en liten tur rundt nabolaget uten at det endte opp i biting. Vi har nå stressredusert ganske mye, vi går ikke like lange turer ofte og vi prøver å stimulere mentalt i stedet for fysisk. Vi har også jobbet masse med oppstart og avslutning av lek og slipp. Nå kommer det bare om vi løper, går på ski, eller at hu blir usikker og redd. Det virker som for m
 7. Yes! Men da har jeg noe jeg kan teste ut! Takk for svar ?
 8. Hei og takk for svar! ? Hun sitter i bilbur i bagasjerommet. Det er romslig men kanskje litt lavt under taket. Vi skal bytte bil snart og samtidig bytte til et høyere bilbur. Men hu har god plass til å snu seg rundt og bytte stilling og ligge. Men hun har ikke mulighet til å strekke seg ut. Hu ligger ikke så lenge bilen kjører over 60 km\t. For meg virker det som det er lyden som skremmer hu. Eventuelt bevegelsene utenfor som raser forbi. Kan det for eksempel hjelpe å dekke til slik at hun ikke ser ut eller tror du det kan gjøre det verre? Hu hopper frivillig inn i buret og løper gje
 9. Hei, Jeg har en samojed på 6 måneder som alltid har vært veldig redd for å kjøre bil. Jeg har trodd (av uvitenhet) at dette kom til å gå over av seg selv, men virker ikke som det går over. Hun verken piper, bjeffer eller uler. Hun bare sitter der å ser panisk ut. Noen ganger hvis det går fort eller når det er mørkt sitter hun å biter i gitteret. Hun har aldri spydd eller gjort fra seg i bilen. Hun hopper gladelig inn og ut av bilen og har ikke noe problem med å sitte der å vente hvis vi er inne i butikken. Noen som har noe tips på hvordan vi kan gjøre bilkjøring bedre for a
 10. Min erfaring som selger på finn er at man alltid bør få forskuddsbetaling og alltid sende i posten med sporing (for å bevise sending og henting av pakke). Mye pruting og skambud, men ignorer det bare.
 11. Har god erfaring med fiskekaker og falukorv (av kalkun (lite fett og salt!)) der det er behov for bra godbiter (bybildet og kurs). Hjemme bruker jeg hva som helst som er billig fra dyrebutikken.
 12. På Tesla (og sikkert andre EL-biler) kan man ha på kjøling inne i bilen selv om bilen ikke er på. Litt søkt, men tenkte det var greit å informere om det hvis dere ikke visste det. Lykke til!
 13. Sliter fortsatt med vår (snart 5 mnd). Det hjalp litt å ta hu ut for å tisse for så rett inn igjen på mørkt soverom uten tilgang på leker og tyggeting. Men det pusher det kun til klokka 0600. Nå har vi starta å ha hu der hu er alene på dagtid i perioden 0605-0700 (når vi står opp for å gå på jobb) det går ganske greit. Da ligger hu bare å sover. Drømmen er at hu står opp med oss slik at vi kan sove lengre på helg! Akkurat det har jeg ikke svaret på ? Edit: Utrolig nok funka kommandoen "Legga seg" (ro kommando) klokka 0600 idag. Hu sto ikke opp engang når vekkeklokka ringte 070
 14. Å gå lang tur før alene hjemmetrening gjorde under for vår 5 måneding! Oppe i 5 ish timer og tror vi faktisk kan legge på en time eller to til uten problemer. Har økt med 30 minutter for hver gang. Følger med på en gammel iPad for å se hvordan det går. Noen ganger er det litt uling, men det går fort over. Det er viktig med litt is i magen også. Vår er i gangen med tilgang til kjøkkenet. Vi gir noen ganger fryst kong med for og leverpostei og noen ganger kaster jeg ut litt mat for å sniffe etter rett før jeg går ut døra.
 15. Jeg prøvde å gi bollene fryst til vår 16 uker gamle samojed. Hun svelget en hel og satte den fast i halsen. Det var ikke veldig artig ? Heldigvis kom den opp igjen!
×
×
 • Create New...