Jump to content
Hundesonen.no

Janca

Medlemmer
 • Content Count

  5
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Janca

 • Rank
  Nykommer
 1. Takk. Ei venninne hadde schæfer når hun var liten. Jeg vet at den ble avlivet pga noe kløe. Vet du hvilken sykdom dette er?
 2. Har alltid visst at schæfere har mye helseproblemer og mange har gitt opp rasen pga det. Men jeg kjenner folk som også har friske. Er det slik at om man passer på hvilken oppdretter man skaffer fra så går det bra?
 3. Tervueren! Synes de er så fine og det har vært min favoritt hund mange år. Hvit gjeterhund. Også helt ekstremt fine! Schæfer. Alt som ligner ulv. Blanding av alaskan malamute og ulv (som Jed i White Fang/Ulvehunden filmen). Tamaskan, British Timberdog, Native American Indian Dog. Laika. Pyreneer. Maremma. Australia mountain dog (den som ligner Leonberger).
 4. Janca

  Sjelden hunderase

  Native American Indian Dog. Yakutisk Laika (en del av de er ikke noe fine, men noen av de er helt ekstremt fine!!) British Timber Dog. Ganske ny rase. Tamaskan. Beauceron. Sjelden i Norge isf. Alaskan Klee Kai. Har sett noen i Norge da.
 5. Har ikke hund selv, men ble med fordi jeg hele livet har hatt interesse for hund. Fint med et slik forum der man kan spørre folk med mer erfaring :)
×
×
 • Create New...