Gå til innhold
Hundesonen.no

Kehlar

Medlemmer
  • Innholdsteller

    5
  • Ble med

Nylige profilbesøk

468 profilvisninger

Kehlar's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

0

Nettsamfunnsomdømme

  1. Jeg var egentlig ferdig med dette forumet. Den nettsiden du linker til, er fra 2010 og er laget av en gruppe anonyme «dyrevernsaktivister» som kan være hvem som helst. Men det jo er tydelig at de hater Beverley Rutlands Manners og har villet ødelegge ryktet hennes. https://www.stoprutlandmanor-farmsofshame.com/
  2. Det er du som tar feil. Jeg har ikke dratt opp denne tråden og jeg har ikke sitert deg. Det var det en annen bruker som gjorde. Jeg har hørt rykter om at enkelte personer her inne kan være ufine, og svaret ditt bekrefter jo nettopp dette.
  3. For å ta det siste først. De brukerene jeg svarte, la ut innlegget sitt i går. Jeg har ikke sitert gamle innlegg. Ved å telle antall valpekull, konkluderer du med at Drøbak HH er en valpefabrikk. Det er ikke bare antall kull som avgjør kvaliteten på oppdrettere og om de er seriøs eller ikke. Du bruker ordet «drittbikkjer» 3 ganger i svaret ditt. Det er ikke særlig seriøst.
  4. Det er ganske drøye påstander du kommer med, har du noen dokumentasjon på at det du skriver er riktig eller er det bare synsing? Drøbak HH og oppdrettere som samarbeider med dem, driver i dag et seriøst oppdrett av Australian Cobberdog. Den er forøvrig ikke er en blandingshund , men har sin egen DNA. Den er godkjent av MDBA (Master Dog Breeders Association) i 2012 som en rase under utvikling. Hundene som brukes i avl blir helsesjekket for HD/AD øyelyst og gentestes for alle sykdommer det er mulig å teste for. Det avles først og fremst på helse og gemytt og valpene selges med helsegaranti og blir registrert i MDBA. Australian Cobberdog har et veldig bra gemytt, den er sosial, intelligent og lærevillig. Det er derfor den egner seg så bra til service/terapi-hund i tillegg til vanlig familiehund. Siden rasen ikke er godkjent av FCI eller de forskjellige kennelklubbene, er det mange som insisterer på å kalle den en blandingshund.
  5. Ja, det er en gammel tråd. Men den er jo full av feilinformasjon og nedlatende holdninger fra personer som ikke vet forskjell på en vanlig Labradoodle og en Australian Cobberdog.
×
×
  • Opprett ny...