Jump to content
Hundesonen.no

Keida

Medlemmer
 • Content Count

  54
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

85 Excellent

About Keida

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday January 7

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Collie

Recent Profile Visitors

2336 profile views
 1. Her er bilder av min hund på 9 mnd som hadde HD grad langt ut i alfabetet og som jeg måtte avlive pga. store smerter.
 2. Hei, hvordan ble det? Jeg har vært den som har valg bort den oppdretter som jeg har møtt og kjent best da det ikke har blitt valper etter planen. Er fornøyd med den siste oppdretteren i alle fall
 3. Hva slags rase skal du ha?
 4. Jeg fikk ny valp høsten 2018, 9 mnd. gammel måtte den avlives pga. stor grad av HD og smerter. Skaffet meg en ny valp rett etterpå. Han heter Sjarm og er en tricolore langhåret collie
 5. Keida

  Collie rough

  Mine to : Sjarm "Cleverking Late Nite Tuff Guy og Isak "Stormossens Dream Boy (blå)
 6. Hei, på utstillingen fikk jeg CK og reserve-cert. Siden jeg er forholdsvis fersk i utstillingsringen lurer jeg på om noen kan forklare meg hva det egentlig betyr?
 7. Vinterbilde av godgutten
 8. Ok, har forstått det slik at han som står bak blandingen angret seg etterhvert?
 9. Men de sier det er bare to oppdrettere i Norge og det stemmer vel ikke med labradoodel?
 10. Ser ei annonse på finn om denne "rasen" og lurer på om noen andre har hørt om den. Prisen er fra kr 18.000. De skriver dette i annonsen: " Australian Cobberdog ble godkjent i raseregistret MDBA (Master Dog Breeders Association) i 2012 som en rase under etablering.Cobber er Australsk slang for kompis, og det er akkurat det som kjennetegner denne rasen, du får ikke en jakthund, vakthund eller gjeterhund, men du får en kompis."
 11. Keida

  Collie rough

  Her er min blue merle collie Stormossens Dream Boy etter Sunwinds Go Ahead og Ässtorps Qiwi. Første bilde er han 7 mnd. og det nederste ca 8 mnd.
 12. Her er bilder av Isak, han er blue merle collie født 20/3-15 i Sunne i Sverige.
 13. Anbefaler "Fra valp til voksen hund" av Åsa Ahlbom
 14. Keida

  Broholmer

  Har bare møtt ei på fjellet og den så bedagelig ut. Ellers tror jeg at denne rasen er "verneverdig" og det er noen kriterier som må følges for å kunne eie en broholmer. Rett meg hvis jeg tar helt feil.
×
×
 • Create New...