Jump to content
Hundesonen.no

Seibbo

Medlemmer
 • Content Count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Seibbo

 • Rank
  Nykommer

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Så spennende! Hvilket oppdrett kommer den fra? Tispe eller hannhund? ?
 2. Interessant, takk! Ut fra hva jeg kan lese ser det ut til at «vanlig» båndtvang gjelder Østmarka også, tenker da sørøst mot Ski. Men er ulv et problem man burde bekymre seg over før man slipper en liten hund løs der?
 3. Takk, så bra! Hvordan er det med båndtvang mellom Oslo og Ås? Det heter vel Østmarka. Er det friluftsområder med uberørt natur og lite folk, eller må man regne med opptråkkede stier og horder av mennesker? ?
 4. Hei! Vi tenker på å flytte til området Ski/Ås, og jeg lurer på om det er noe miljø for klikkertrening i området. Jeg får snart en valp og har en lidenskap for læringspsykologi, så jeg vil gjerne ha instruktører som virkelig holder seg til teorien og gjennomfører denne i praksis. Om jeg må til Oslo for å finne det, er det også aktuelt. Tips til klubber eller andre arenaer hvor jeg kan finne dette? ?
 5. Hei! Er det aktive medlemmer i Trondheim nå om dagen, og treffes dere?
 6. Hei! Jeg lurer på om noen av dere kjenner til denne rasen og/eller har den selv? Tenker på alle variantene og hårlagene. Selv skal jeg hente en liten glatthår hannhund fra Sverige i februar
×
×
 • Create New...