Jump to content
Hundesonen.no

loulou1706

Medlemmer
 • Content Count

  12
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

22 Excellent

About loulou1706

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Hunderase
  galgo espanol greyhound

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. hej jeg vet ikke om det er lov å poste dette her. jeg har næsten hele forpakning av vetmedin tyggetabletter til hund mot hjertesykdom. Dessvere måtte avlive hunden min i mars og derfor har jeg dem.kan gjerne selge til noen som trenger det veldig billigt. det er bare å ta kontakt
 2. det er fint å hjelpe på den måte man kan. jeg tok "risken" selv og adopterte to galgoer fra spania. men jeg er myndefrelst for å si det sånt... det beste hade vært om folk istellet av å kjøpe en hund , hade heller adoptert den speler ikke roll her eller i utlandet. Det er en fantastisk følelse å redde en hund. Det finns så mange som trenger nye hjem.Mynder er veldigt misbrukt både till jakt og racing...Ikke kjøp men adopter!!!
 3. det hade vært så fint om flere kunde adoptere spanske mynder til Norge,,, rekomenderer på det sterkeste.. Noruega betyder Norway.. skulle ikke denne galgo bo i norge da?? :-) Den er i spansk shelter scooby medina.
 4. jeg har vært med hunden min på tur (ikke i skogen) og når vi kom hjem merkte jeg at han har noe som ser ut som tick under huden. vad gjør jeg?? er det noe salva som kan ta døden på den??
 5. loulou1706

  Spansk Galgo

  hei har to galgo. den ene møjligvis galgo /greyhound mix.både adopterte fra Spania.
 6. hei jeg har to mynder GALGO LOLA brindle med hvite tecken Hon er over 3 år . adoptert fra spania Galgo/greyhound mix LOU LOU hvit med mørk grå tecken han er 2 år gammel adoptert fra spania.
 7. HEI jeg har adoptert to galgos til norge fra spania. har altid vært myndefrelst fordi jeg hade two whippeter tidigere. for fem år siden fick jeg vite om den tragiske skjebne av galgos i spania og bestemte meg å adoptere..,min første galga har jeg hentet selv i alicante i August 2013. hon er nå over 3 år gammel og heter Lola. Den andre galgo/greyhound mix hentade jeg 17 oktober . Han er 2 år gammel hvit med mørk grå tecken og heter Lou Lou. Jeg syntes at Lola savnade å ha en kamerat å leke med og likte ikke å være alene hjemme. å adoptere dem to er min liten bidrag for den mest
 8. selger to røde whippet dekkene 90 kr stk .pent brukt
 9. lou lou hade bursdag igår. han blev 2 år.
 10. jeg har to whippetdekken som er pent brukt. rygglende 50-55 cm. både røde. pris 100kr per stk.
 11. hei , jeg har just registrert meg her. har adoptert to galgos fra spania. tidigere hade whippeter. jeg elsker alle mynder. er intressert å treffe andre mynder. bor i jessheim i akershus. dele erfarenheter kunde ha vært greit också. på den første bildet loulou som er med meg fra 17 oktober ... brindle jente har jeg haft i over tre år fra valpestadiet. hon heter lola.
×
×
 • Create New...