Gå til innhold
Hundesonen.no

Mari_Anne

Medlemmer
  • Innholdsteller

    32
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

Mari_Anne's Achievements

Contributor

Contributor (5/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

84

Nettsamfunnsomdømme

  1. Det stemmer nok at det er veldig få oppdrettere i Norge, ja. Vi kjøpte hun vi har nå i Sverige og den første bedlisen i Norge. Hun vi har nå er litt for forsiktig etter hva jeg ønsker, men når hun først har fått hilst på folk sitter hun gjerne i fanget og hun er ekstremt kosete. I skogen er hun en tøffing og hun er heller ikke redd for torden, raketter o.l. Mer mynde enn terrier, vil jeg nok si. Utstillingspelsen er krevende. Skal du ikke stille ut, anbefaler jeg kort pels, da det fester seg både kvist og kvast og snøballer i den lange, myke pelsen.
  2. Jeg har bedlington terrier og whippet. Begge kan varmt anbefales som familie- og turhunder. Kapasitet i lydighetstrening o.l. er ganske varierende i begge raser, og det kan være utfordrende å holde på motivasjon over lengre tid. Min oppfatning er at begge raser er veldig behagelige å ha i huset. Whippeten kan riktignok være veldig aktiv de første par årene, men dette er veldig individuelt. Som voksne er dog de fleste whippetene rolige. Bedlington'en hadde imidlertid en veldig enkel valpetid også. Begge rasene kan ha litt jaktinstinkt. Begge har lite lyd og bjeffer lite, og begge elsker å få ligge i myke pledd og puter. Så de er slett ikke ulike, de to rasene. Men bedlington har naturligvis et langt større behov for pelsstell. Bedlington er mindre enn whippet, ca 40 cm i mankehøyden. Jeg understreker at dette er mine personlige erfaringer og det kan være individuelle variasjoner.
  3. For en flott gjeng! Gratulerer med kullet!
  4. Jeg har ikke akkurat "over-oppdatert" denne tråden, ser jeg. Men det har ikke blitt så mye tid ved pc'en i det siste . Derimot har det vært mye tid med valpene, både inne og ute. Ikke minst har vi storkost oss ute i det nydelige, varme været vi har nå om dagen . Jeg ser at det er enkelt å ha valper på vår/ sommer kontra vinter. De små er 9,5 uke gamle. 2 tisper og 2 hanner har allerede flyttet. En hanne er bestilt, men blir her til familien starter ferien sin. Dermed har vi 4 flotte gutter igjen som søker gode, kjærlige hjem. Det ordner seg helt sikkert, men det er veldig mange whippet kull for tiden. Det viktigste er dog at det blir virkelig gode hjem, så de får være her den tiden det trengs . De er særdeles greie også, sover hele natta og foretrekker å gjøre fra seg ute (selv om det selvsagt fortsatt forekommer små uhell inne i blant). Jeg er kjempefornøyd med kullet . Alle er veldig sosiale, trygge og elsker å få besøk av fremmede. Legger ved noen bilder av sjarmtrollene våre
  5. Dagene flyr av sted. De små er blitt 6,5 uke og er veldig morsomme om dagen . Heldigvis begynner det bli såpass vårlig i været at de kan løpe fra seg litt ute på verandaen, men de er selvsagt aller mest inne. Vi har øvd på bilkjøring, ukentlig kloklipp og diverse sosialisering.Jeg er kjempefornøyd med måten de takler alt på. Om det er noe som virker litt skummelt, går det aldri lang tid før alt er helt greit. Det er en veldig trygg og god gjeng. Og selvsagt er de alldeles nydelige også! Legger ved noen ferske bilder.
  6. Gratulerer med nydelige valper!
  7. En liten bildeoppdatering herfra. Valpene er blitt 33 dager og jeg synes dagene flyr utrolig fort av sted. Det er derfor jeg er litt dårlig til å oppdatere her inne, for det er full rulle med 9 vakre små i huset, i tillegg til 3 voksne hunder. Samtidig må jeg si det er en veldig behagelig gjeng å ha i huset. Alle 9 sover rolig hele natten, de er trygge og tillitsfulle og kravler gjerne opp på fanget for litt kos. Det er herlig når hele gjengen kommer sprettende mot meg for oppmerksomhet. Det er utrolig spennende å følge utviklingen på et valpekull. Vi har fortsatt noen flotte hannvalper ledig
  8. Ser ut som en kjempefin gjeng!
  9. Å, nei, dette var virkelig trist å lese! Føler veldig med deg og hundemammaen! Vanskelig å finne ord som trøster i en slik situasjon. Det kan jammen være hardt å være oppdretter. Du får ta tida til hjelp og ta godt vare på deg selv og hundemor.
  10. Dagene flyr av sted og valpene er allerede 3 uker. Alt går bra med både mor og de små :-) Fortsatt er det mye spising og soving, men jeg merker at det har skjedd noe med aktivitetsnivået de siste dagene. De forandrer seg fra dag til dag og det er så spennende å følge med på. De har kommet seg opp på beina, selv om de fortsatt er litt ustødige. Det blir nok bare mer og mer jobb med dem framover, men også mer og mer kos!  Fortsatt god påske!
  11. Gratulerer så mye med den lille, vakre valpen! :-) Veldig synd den andre ikke klarte seg, men er dessverre slik som skjer. -Og veldig godt for alle at det i alle fall er en frisk valp. Kos dere med valpetida! :-)
  12. Gjetter 7 valper, 4 hanner og 3 tisper . Lykke til med fødselen, håper alt går bra! :-)
  13. Tusen takk for alle koselige gratulasjoner! De er så skjønne at jeg får knapt gjort annet enn å sitte ved valpekassa og se på dem
×
×
  • Opprett ny...