Jump to content
Hundesonen.no

Eva1986

Medlemmer
 • Content Count

  16
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Eva1986

 • Rank
  Nykommer
 • Birthday July 11

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Collie

Recent Profile Visitors

672 profile views
 1. Hun skulle ikke bruke det lengre når jeg sa hvor dårlig Frolic var. 😊
 2. Det er iallefall støv allergi og midd også tror jeg. Og mye annet. Husker ikke alt som sto på arket.
 3. Hun har vært hos dyrlegen og fått allergi sprøyte. Jeg har misforstått henne. Hun bruker det bare som godbit. 😊 Hennes hunder er litt sære. Men så ut nå som om hun har funnet et bra for som hundene hennes liker.😊 ProPlan likte de ikke.
 4. Jeg har misforstått henne. Hun bruker det bare som godbit. 😊 Hennes hunder er litt sære. Men så ut nå som om hun har funnet et bra for som hundene hennes liker.😊
 5. Chihuahua'en til ei venninne har pga. Allergi mistet nesten all pels på mage og begynner og miste pels på hodet også. Hun er også veldig rød. Hun gir ikke hunden vom eller råforer hunden. Noen som har vært igjennom dette før og vet hvilket for som hjalp. Tror hun gir Frolic nå og har sagt det ikke er så bra for etter det jeg har hørt, lest og opplevd. Kan Proplan være et for og prøve?
 6. Jeg forer mi kortis med proplan tørrfôr og da er røytingen blitt mye bedre. Kan ikke bruke vom på henne pga. Røytingen med en forlovede som er dønn alergisk.
 7. Ok. Prøvde vom på mi men kunne ikke bruke det. Hun blei så har i magen og røytet hele året.
 8. Ok. Har lest at hviten og plommen hjalp. Men hvordan er dine i pelsen? Flasser de. Tror det er flasse mi gjør, Eller så er hun tørr i pelsen. Og tenkte og prøve rått egg I maten hennes.
 9. Hei har lest at noen gir rått egg til hunder. Hjelper rått egg mot flass på hunder. Da mener jeg og gi hele egget med plomme og eggehviten. Og kan jeg gi et rått egg i uken?
 10. Heisann. Har en hund som er blitt redd for stellebordet etter at hun trøkket ned for stellebordet med det ene beinet. Hun skjelver og peser og sikkler når hun er på det. Har latt henne gå ned og opp og bedt henne sitte, gi henne godbit også kunne hun gå ned ligge litt på gulvet og opp igjen. Men da vil hun ikke ha godbit. Lagt godbit på stellebordet og latt hun gå opp og ta det og la hun bestemme om hun vil ned selv og roser henne masse når hun gjør det. Da tar hun godbiten. Har prøvd og ikke bry meg være rolig og små nynnet etter sang på radioen. Men
 11. Eva1986

  Godbitpølse

  Tusen takk for hjelpen. 😊
 12. Eva1986

  Godbitpølse

  Tørker du med ovnsdøra lukket da? Har hørt fra noen at døra kan være lukket i mens eller stå litt på gløtt.
 13. Eva1986

  Godbitpølse

  Lukter det noe av ovnen etterpå? Ok. Tusen takk for svar. 😊😊
 14. Eva1986

  Godbitpølse

  Hva gjør du/dere når dere skal tørke godbitpølse? Har hørt godbit/blod pølsa varer lengre når man tørker bitene. Har ikke en dehydrator. Så blir da ovn eller på kjøkkenbenken om det går. Veldig takknemlig for svar. 😊
 15. Skulle ønske jeg kunne hekle hundegenser. Men syntes oppskriftene ser så vanskelige ut. Hunden min er nesten umulig og finne genser til for kan ikke bøye det ene beinet hans p.g.a skade og helt stivt bein. Så må først tre genseren på beinene også over hodet hans.
×
×
 • Create New...