Gå til innhold
Hundesonen.no

Lisatittine

Medlemmer
  • Innholdsteller

    85
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Kvinne
  • Bosted
    Mysen
  • Hunderase
    Welsh Springer Spaniel

Lisatittine's Achievements

Enthusiast

Enthusiast (6/14)

  • First Post
  • Collaborator
  • Reacting Well
  • Conversation Starter
  • Week One Done

Recent Badges

51

Nettsamfunnsomdømme

  1. Welshen er omtalt som Walisisk Springer Spaniel. Kanskje korrekt norsk oversettelse, men ikke riktig rasenavn.
  2. Vi hadde forresten akkurat samme problemet med Emmy. Vi byttet til V&H, men har byttet tilbake til tørrfor igjen nå. V&H er upraktisk på ferie, lukter æsj, lukter helt gyselig hvis du glemmer en boks bakerst i kjøleskapet, og Emmy likte det ikke noe særlig heller. Og når man først har en hund som ikke liker å spise av skåla, er V&H skikkelig ekkelt å håndmate. Vi leker inn maten fortsatt, og synes det er en fin stund for både oss og Emmy. Favoritten er å leke lillebror i midten med tennisball, og hver gang hun fanger ballen får hun en neve tørrfor. I starten spiste hun for å få i gang ballen igjen, nå spiser hun fordi hun liker maten. Men hun rører fortsatt ikke matskåla, selv ikke når hun er kjempesulten. Vi setter frem dagsrasjonen hennes hver morgen for å gi henne muligheten til å spise selv, og når hun blir sulten står hun og bjeffer ved skåla og titter på oss. Vi koser oss med leken, og tenker at det er en foringsmetode vi kan kose oss med resten av livet hennes. Leke gjør vi jo uansett.
  3. Brukte hun matkoppen hans eller noe annet?
  4. Vi meldte henne på valpeshow med svensk regnummer, men da vi skulle melde på som junior gikk ikke det, gitt. Hun er 17 måneder nå.
  5. Tusen takk for veldig utfyllende svar! Jeg skal innrømme at jeg er kjemperedd for at hun ikke skal tåle det. Det er ingen grunn til at hun ikke skal det, hun er frisk og fin. Hun er heldigvis ikke skeptisk på den måten at hun biter, hun bare spreller som en gærning når jeg prøver å klippe henne mellom tærne, og vi har brukt mye tid på å få lov til å ta på labbene hennes når vi har saks i hånda. Når vi ikke har saks elsker hun å bli kost på labbene, så hun er bare skeptisk til selve klippingen, tror hun er kilen. Er nok bare litt redd for lille jenta mi. Bildene må inn til NKK ja, vi har avtale med oppdretter om det, samt at vi gjerne vil vite om vi kan avle på henne. Og ja, fornuften min vet at et valpekull er en myyyyye større påkjenning for henne, men følelsene mine er ikke helt enig.
  6. Æsj, liker ikke når sånt er bestemt uten at det er mulig å prøve engang uten å gå utenom reglene. Bah. Emmy hater at noen styrer med lappene hennes, og det har tatt meg mange måneder å få henne komfortabel med kloklipp. Pelsklipp rundt tærne går fortsatt ikke fordi hun av en eller annen sær grunn friker helt ut. Aldri klippet henne i tåa eller noe altså. Så en sprøyte der vil ødelegge masse av det vi har bygget opp. Slappe av på rygg gjør hun så og si over alt, så vil tro at det er lettere å ta de bildene uten bedøvelse enn å prøve å sette den sprøyta.
  7. Ja, jeg måtte jo sittet oppå bordet, men det hadde vært helt greit for å slippe en (i mine øyne) unødvendig bedøvelse. Hvorfor må man det for å kunne sende bildene til NKK?
  8. Er det mulig å ta hofterøntgen uten bedøvelse? Jeg har virkelig ikke noe lyst til å bedøve henne uten annen grunn enn at hun skal ligge stille. Hun ligger helt rolig og avslappet på ryggen hvis hun får ha hodet i fanget mitt, er det mulig å prøve det først tro? Hvis man må bedøve, varer det lenge og er det veldig stressende for hunden?
  9. Vi har nå fått fakturaen, men ingen papirer. Håper de er på vei.
  10. Omregistrering er sendt for et par uker siden, noen som vet om det er lang behandlingstid på dette? Skulle så gjerne rukket å melde på en utstilling.
  11. Engelsk eller amerikansk cocker tenker jeg også!
  12. Vi har byttet fra V&H til Orijen og er kjempefornøyd! Hun er blankere i pelsen og spiser mye bedre. Vi var lei ekle stinkende rester av vom i kjøleskapet (lukten er ubeskrivelig hvis man glemmer en boks noen dager), det at vi noen ganger glemte å tine opp mat, lukta og hele problematikken når man skal på tur og ikke kan ta med kjøleboks.
  13. Kan melde om at vi endelig har en hund som spiser! Orijen regional red (og tålmodighet) var løsningen, nå spiser hun lykkelig! Hun nekter fortsatt å spise fra skål, så vi trener/leker inn hele rasjonen. Men hun slafser i seg en håndfull av gangen, så det går veldig greit!
  14. Skal det ikke fylles inn noe skjema for omregistrering? Skriver jeg bare et notat og legger ved, eller hvordan gjør jeg det egentlig?
×
×
  • Opprett ny...