Gå til innhold
Hundesonen.no

cloe

Medlemmer
  • Innholdsteller

    27
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av cloe

  1. Jeg skulle selvsagt ha svart på alle innleggene som kommer her, men er ikke så enkelt. Når et innlegg er sendt er det 10 nye med ganske så krasse svar. Av og til virker det som at ALT må inn med teskje før folk egentlig fatter hva en prøver å si, ellers så blir en beskyldt for å ha meninger langt forbi det en skriver eller prøver etter beste evne og forklare. Ja det er sikkert flere "eksperter" på forum, men på en chat så behøver en ikke skrive laaang forklaringer på hvorfor en lurer på det en spør om. La oss si at jeg skal kjøpe nytt halsbånd til den nye golden jeg har. Har handlet mye annen dill til hunden også, men så står jeg med full handlekorg og skal sende, men så er jeg veldig usikker på størrelsen. Da er det ganske greit å kunne gå inn på en chat, fordi KANSKJE er en heldig og treffer på en som også eier golden som kan hjelpe en med størrelsen slik at jeg hadde fått sendt bestillingen min med en gang. Kanskje var det ingen der inne med golden, men kanskje de kunne fortelle meg hvordan jeg kunne måle hunden min slik at jeg fikk riktig størrelse? Jeg kan ikke skjønne at en skal trenge å skrive lange innlegg for så å vente på svar på et forum, når jeg kan spørre på en chat og få svar med en gang? Nå blir jeg sur hvis folk kommer med at de på chatten ikke er selgere og skal kunne alle størrelser som de har på ulike nettshoper. Det er et eksempel på hva chatten kan hjelpe folk med i full fart. Faking at nick for å komme inn på chat, skjønner jeg ingenting av??
  2. Det er en sak jeg mange ganger har fundert over. Hvorfor blir folk så hysteriske når en ser valpekull av to ulike raser der det har vært planlagt sammensatt og avlen er gjort med tanke på både egenskaper og utseende? Det er altså ikke dermed sagt at jeg planlegger noe blandingskull, men reaksjoner fra folk når de ser annonser på dette har fått meg mange ganger til å tenke. Hvorfor er det så galt hvis noen starter oppdrett der de prøver å lage en ny rase? Hvis man ser på de rasene som er i dag, så har de også en gang vært blandingshunder. Hvorfor kan en ikke da hvis en har et spesielle formål som dagens raser ikke passer inn i, lage raser som passer for dette? Det er jo akkurat derfor vi har de rasene vi har i dag fordi det var noen som fikk frem disse ved å blande hunder de hadde tilgjengelig både med tanke på utseende, gemytt og egenskaper. .
  3. Jeg har ikke kritisert forumet! Forumet er greit det, men prøver å si at de faste på chatten må bli flinkere å innkludere nye brukere slik at disse også kan trives så pass at de også kan få enten nye venner eller nye nettvenner. Jeg synes disse 10 innleggene før en får lov å være med på chatten er dumt. Og jeg tror grunnen til at folk er stille på chatten er fordi de synes det er vanskelig å komme igang med prat når det kun er internt prat der inne og det de selv sier blir oversett. Selvsagt er det begrenset hva kunnskap folk som er på chatten har, de vet ikke alt mellom himmel og jord, men håper da virkelig de vil dele sin erfaring om ting hvis andre spør.
  4. Åhh hjelpe meg hvordan dere vrir og snur på ting. Har jeg sagt at jeg forventer ekspert uttalelser? Noen som tar betalt? ehhhh... Mener dere at det er eksperter som sitter på forum og tar betalt da, ettersom det er så mye bedre? Jeg har brukt forumet masse jeg. Både lest hva andre skriver, gitt råd og spurt selv! Vel, nå har jeg kommet med forslag for hva som kan være årsak til at chatten er slik den er, og sagt mine meninger om disse 10 innleggene. Så nå skal jeg..eh skytes eller???
  5. Vel, hvis jeg hadde forventet det så hadde jeg ikke tatt det på et diskusjons forum, der folk diskuterer emner og kommer med sine meninger..hmrhmm? Må dere slutte å ilegge meg masse rare ting jeg ikke mener! Jeg prøver å fortelle hvorfor jeg synes at det er dumt at de har satt 10 innlegg for å få lov å være med på chatten. Jeg har også lagt til årsaken for at jeg mener det, og mine tanker om hva som kan være årsaken til at folk sitter stille på chatten, altså det som skapte problemet til at disse 10 innlegg ble satt. Kanskje folk må ha en ny innstilling til nye som har lyst å være med på chatten som blir skuffet over at det er middagspreik og annen intern prat der inne.
  6. Ja akkurat det jeg prøver å si! for mye fjas og internt snakk, slik at det blir vanskelig for andre å delta. Det bør også være mulighet for folk å dra inn på chatten for å få råd i full fart, og jeg antar at det er like mange "eksperter" der som på forumet. Men sånn egentlig bør en vel ikke ha meninger og si hva en mener om noen ting? ref: "Nå kan dessverre ikke du som enkeltperson bestemme hvordan ting skal foregå. :)"
  7. Ja og hvorfor er det bare en brøkdel av brukerene som er på chatten???
  8. Slik jeg ser det så er en chat en mulighet for mange å få svar på spørsmål en lurer på med en gang, ikke sitte og vente i timesvis eller dager før en får svar på et forum. Men kan til og med få svar fra folk som ikke har lyst å skrive lange innlegg på et forum. kvaliteten på svaret en får på chat derimot er jo like godt som på et forum, ettersom en alltid må tenke selv før en velger å utføre rådene en får uansett om rådet er gitt på forum eller på chat. Jeg tror helt klart at folk som bare sitter der på chatten og "glaner" uten å bli med i samtalen er fordi de ikke får svar eller blir oversett når de prøver å komme inn i samtalen. Jeg har vært på denne chatten mange ganger og er ikke særlig begeistret på måten en blir møtt på. Det er helt greit at folk kjenner hverandre både personlig og på chat, men dere må bli flinkere å innkludere og dra andre som er på chatten inn i samtalen. Middagsprat er greit det, men hovedfokuset på samtalene bør jo være på hund. Er det ikke hund som er bindeleddet til alle som oppholder seg her på forumet og chatten da?
  9. Så på chatten der skal man diskutere farger på bukser og hva man skal ha til middag. Så hvis en ikke synes disse emnene er meningsfulle så bør en med andre ord holde seg unna chatten. Så nye mennesker som har lyst å diskutere hund og spørre noen live, bør også holde seg til forumet og ikke regne med at de blir innkludert på middages emnene på chatten fordi de andre som er der kjenner hverandre så godt. Got it! Forøvrig så har jeg en del erfaring med hundechatter på nett, og det er akkurat det motsatte av dette de fleste hundechatter operer etter. Middages pratet kommer forøvrig bare i tillegg og nye brukere blir tatt i mot med åpne armer OG innkludert selv om flere på chatten kjenner hverandre personlig. Det er hund, rase eller bruksgren som er 1 prioritet for samtalene på chatten.
  10. Trodde virkelig at chatten skulle være et supplement til forumet der folk faktisk kunne spørre andre hundefolk om råd og diskutere hundesaker, Beklager jeg har jo tatt fullstendig feil, det er hva hundefolk har til middag og hvilken farge og merke en har kjøpt på den nye buksa som er hovedtemaet der???
  11. Jeg tenker også: Collie (rolig og behagelig hund) Tibetansk terrier (de jeg har møtt har vært eksemplariske) Keeshund (Litt bjeff i men det kan en vel jobbe med) Finsk lapphund (Den lager også litt lyd, men det kan også dresseres)
  12. Synes kelipen er en kjempe flott hund, men hva med en dobermann?
  13. Det er ikke alltid så enkelt å komme inn i samtalen på chatten. Man får til og med sjeldent svar på det man spør om også...så synes dette med 10 innlegg er ganske urimelig. Skal man ha en åpen chat så synes jeg den bør være åpent for alle, også nye brukere. De på chatten bør også være flinkere med å innkludere alle i samtalen. Kanskje folk som skaffer seg sin første hund synes det er enklere å spørre folk på chat om ulike ting, den muligheten blir jo stoppet. De som skal skaffe seg hund for første gang skriver gjerne bare 1 eller 2 innlegg til å begynne med. Synes dette med 10 innlegg bør fjeres for å få tilgang til chatten!
  14. Jeg er ikke noen støttespiller her eller der i denne saken MEN HALLO, 22 Juli ER relevant i forhold til hvordan Politiet jobber. Er ikke politiet innblandet i denne saken også kanskje? Det er et ganske godt eksempel på hvor lite gjennomtenkt politiet mange ganger kan opptre! Det norske politiet er enkelt og greit bare grusomt pinlig! Politiet skal jo være trent til å håndtere tøffe saker, og feiler så til de grader igjen og igjen som vanlig! Jeg har selv vært eier av en ganske gedigen hund, jeg vet også utmerket godt folks reaksjoner på hunden og hvor inni granskauen mistolket hunden ble. Man vil bli overrasket over hvor lite hundekunnskap folk som ikke har hund har. Veldig få klarer å lese hunder de møter riktig. Sitere fra en av artikklene i Østlendingen: "Politiet opplyser overfor Østlendingen at det var nettopp angrep på sauer som var årsaken til at politiet ble varslet om saken." Det står lenger ned i artikkelen at politiet rykket ut fordi hundene skal ha tatt sau, men det er jo ingen bevis så langt på at det har skjedd. For dere som reagerer på utbruddene til eieren, så er det tydelig at dere har ikke den fjerneste aning hva som skjer med mennesker i krisesituasjoner.
  15. Jeg blir bare så oppgitt av å lese denne tråden. Eier skulle helt klart ha passet bedre på hundene sine, men jeg har selv vært eier av en svært hund så jeg vet så utmerket godt folks reaksjoner og tolkning av hunden selv om den var vennlig. Politiet i Norge har ikke alltid godt rykte på seg, og at de kan ha feilvurdert ser jeg som stor sannsynlighet. Vi trenger ikke å gå lenger bak enn til 22 juli 2011, for å se hvor idiotisk det norske politiet kan opptre. Da var jeg FLAU, hele verden satt å såg på de! Politiet får iallefall ikke min støtte, for min sin del så har de en del tillitt som må gjenoppbygges før jeg stoler blindt på deres handlinger og vurderinger. Tydelig mange her ikke har erfaring eller lest særlig mye om politiets idiot oppførsel i mange saker. De har en lei tendens til å skyte spurv med kanoner når det kommer til småsaker og gjemme seg når det er noe stort og alvorlig de må ta tak i. Det jeg har lyst å se er disse sauekadaverene som disse hundene skal ha drept. Det ble antydet at de forgrep seg på sau. Hvor er dem? ? ?
  16. Vi skal også snart hente valp fra Sverige, men er noe usikker på dette med ormekuren. Vi drar sikkert bort en helg ettersom vi har familie der, er det da godt nok at en er innom dyreklinikken i sverige på en lørdag? Og drar tilbake til Norge på søndagen og Mandag på dyreklinikken i Norge? Er dyreklinikkene i sverige åpen på lørdager?
  17. Nei, og det er vel en himla stor forskjell på det og problemstillingen trådstarteren har eller?
  18. Nei men kanskje de som bor sammen med deg synes du burde gjøre det hvis du har for vane med slik oppførsel!? Knurring er et avstandsøkende signal, og bør bli tatt på alvor, men det er mange lyder som kan minne om knurring som har en helt annen betydning! Når det gjelder veterinær, så er det bedre å dra dit en gang for mye enn en gang for lite, hvis du bryr deg om hunden vel og merke! Jeg er litt overrasket over at så mange tar så lett på dette med knurring og når hunden viser så tydelig at dette er ubehagelig at den bare løper sin vei. Når det gjelder belger generelt, så ville jeg absolutt ha vært mer oppmerksom på hunden. Så fort som det går oppi hode på den rasen og reaksjoner der etter.
  19. Hadde det vært min hund ville jeg fått han sjekket hos veterinær, ettersom han knurrer og springer sin vei så er det tydelig at det er noe hunden din opplever som veldig ubehagelig. Jeg tror også det er viktig at du ser på helheten, hvordan din hund er generelt. Er han veldig frempå eller er han mer den forsiktige typen. Jeg mener nå at man skal ta knurring på alvor, hunden forsøker jo å fortelle at man skal fjerne seg, den knurrer da ikke for moro liksom. Det er en del lyder hunden lager som kan minne om knurring, som har en helt annen mening, men det ser en jo på hundens atferd.
  20. cloe

    Tips til bra film

    Avatar Star trek 2009 Shelter Dream House The Dictator This Means War Jack and Jill That's my boy You don't mess with the Zohan
  21. Må si meg fullstendig enig, Red Dog var en helt utrolig flott film. Fikk rett og slett lyst på kelpi etter at jeg hadde sett denne filmen. Kelpien har forøvrig alltid vært en rase jeg har vært svært nysgjerrig på. Nydelig film, anbefales på det sterkeste. Ha med en rull med papir når du ser denne filmen. Stjernen koko i filmen på audision for filmen:
  22. hjertelig takk for mange gode forslag. Noen som vet hvordan hjemmelaget leverbiter er bra for magen?
  23. Noen som kan komme med tips om godebiter jeg kan bruke på en hund som har følsom mage?
  24. Kjenner du noen som har en hund du kan låne? Bare for å se hvordan samboeren din reagerer på hunden. Jeg brukte det trikset da jeg var liten og hadde et stort ønske om en hund. En nabo hadde valper og jeg tok med meg 5 av valpene med hjem og la dem i fanget på min mor, og da klarte hun ikke motstå disse herlige valpene, så da FIKK jeg hunden min tilslutt. En fantastisk god hund ble valpen min, som vi fikk dele 13 gode år sammen med.
  25. Jeg ble så inspirert av tråden et hvalpekull blir til, at jeg synes det hadde vært fint å få frem hva arbeid som ligger lenge før parringen skjer. Vi skal ha ny rase snart, og ble tipset av ei om å skaffe samme rase som henne, fordi da kunne jeg tjene så mye penger. Da jeg ramset opp alle kostnadene og alt arbeidet ble hun noe lang i masken. Generelt sett tror jeg mange ikke er klar over hva arbeid som kreves både før og etter hvalpene blir laget. Og ikke minst alt arbeidet etter at valpene er født og frem til de er leveringsklar. Jeg ser også at enkelte oppdrettere operer med ulik leveringstid alt etter rase, der noen oppdrettere vil beholde valpene frem til den er 10 uker mens andre leverer i 8 ukers alderen. Er det noe spesiell årsak til dette?
×
×
  • Opprett ny...