Gå til innhold
Hundesonen.no

NalaB

Medlemmer
  • Innholdsteller

    14
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Kjønn
    Mann
  • Hunderase
    Japansk spisshund
  • Mine dyr
    Nala

NalaB's Achievements

Apprentice

Apprentice (3/14)

  • Reacting Well
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In
  • Conversation Starter

Recent Badges

1

Nettsamfunnsomdømme

  1. Er det to raser jeg ikke ville tenkt meg er det komodor og afghansk mynde. Mye pga utseendet, så er afghansk mynde kåret til å være blant de minst intellektuelle hunderasene. Bruksområdene knytes vel automatisk inn, med tanke på kåringen.
  2. Ja, som blir nevnt her, staff har jammen blitt en populær rase i det siste!
  3. Ingen som ser på MacGyver da? Jeg ser på/liker & anbefaler: - MacGyver - 7th Heaven - Pokémon - Super Mario TV-series - Greven av Monte Cristo (NRK-slageren med Gérard Depardieu) - Simpsons Meget blandet, men de er slik jeg liker det
  4. Den japanske spisshunden er nedavlet fra Samojed tidlig på 1900-tallet.
  5. (Beklageligvis) min første hund - japansk spisshund. Jeg har lært én viktig ting: jeg skal alltid ha en hund fra nå av! Jeg vurderer også å tilføye en andre hund i huset.
  6. Her jeg bor er det mest Golden Retrievere, ellers ganske lett blandet.
  7. Jeg gjorde det. Jeg hadde aldri møtt på noen japansk spisshund som jeg kan huske, nå i de siste årene hvor jeg hadde planlagt å ha en hund. Jeg fikk ikke lov hjemme å ha en stor hund, så da falt det for Nala
  8. Nydelige hunder! Liker slike hunder svært godt
  9. Da jeg kjøpte min hund dro jeg og mamma Oslo-Bergen tur-retur samme dag kun for å hente den lille valpen. På hjemveien gikk det overraskende bra, hun var under sete mitt og bråkte ikke - kun når vi letta og skulle lande.
  10. Jeg har en japansk spisshund valp som har ekstremt mye energi og utholdenhet, den trenger ganske mye mosjon/mye å gjøre hver dag. Vi går som oftest ganske lange turer hver dag, leker mye, osv. Det er kjempegøy!
  11. http://lister.start.no/915 Fantastisk liste. Ellers har jeg utallige barndomsminner.... alt for mange til å ramse opp Jeg har alltid vært en stor Nintendo fan, så jeg har alltid spilt mye på de konsollene! Har veldig mange gode minner derfra, og. Tusenfryd, Oslomarka, aking, langrenn, og maaaasse leking er noen korte trekk av minnene
  12. Jeg må si jeg har veldig mange spill, samt konsoller, men spiller nok mest Nintendo. Nintendo 64, Nintendo Wii U, Nintendo DS/3DS er nok de konsollene jeg bruker mest nå om dagen. Super Mario-, Zelda-, og Pokémon-seriene er nok de jeg spiller mest av!
  13. Undrer på om jeg ikke vil ha en hund nr. 2, hmm. Labrador/whippet/schnauzer?

    1. KatrineogGutane

      KatrineogGutane

      Her planlegges hund nr 2, same rase. (dvergschnauzer) Muligens valp alt i februar/mars om alt går bra. Men lykke til med valget!

  14. NalaB

    Student & hund

    http://hundesonen.no/forum/topic/67058-hund-som-studenter/ Det emnet er vel det fortsettende emnet, antar jeg. :corgi:
  15. NalaB

    Student & hund

    Hadde du flere hunder i studietiden, eller kun én?
×
×
  • Opprett ny...