Gå til innhold
Hundesonen.no

JørgenK

Medlemmer
  • Innholdsteller

    36
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Alt skrevet av JørgenK

  1. Hei. Jeg er på jakt etter noe mat/godteri/energi av noe slag å gi den mediumstore blandingshunden min når vi er på langtur. Type 5-8timer. Det virker ikke som han har behov for det, men jeg ønsker å gi han noe likevell, også for kosen sin skyld. Hva pleier dere å gi? Han får ikke matpakka mi;)
  2. Hentes i Oslo. Er interissert i å bytte i andre bøker med tema som agility og hjernetrim. 50stk. På svensk. 50kr På svensk. 100kr 100kr 100kr
  3. Takk Er det noen som kan hjelpe meg med sånn ca grad på AD?
  4. Men er RC og Provit tilsatt fettsyrer fra fisk da? Han har vel egentlig ikke behov for det...bare jeg som ønsker han det lille ekstra Får prøve meg på en slik flaske med selolje fra V&H neste gang jeg da. Takk
  5. Jeg har kjøpt ett par ganger fiskeolje til hunden i dyrebutikken. De er ganske dyre. Så jeg lurer på om man kan gi vanlig Møllers Tran istedet? De svært få gangene jeg lager fisk hjemme pleier jeg alltid å gi hunden et stykke også. Makrell i tomat spiser jeg deimot ofte. Kan jeg gi hunden dette noen ganger i uka? Kan jeg da kutte ut/ned fiskeolja? Jeg forer med RC tørrfor og noe frossent provit.
  6. Hurtta regndress størrelse 453 selges 100,- 45cm rygglengde, med lange bein. Befinner seg i Oslo.
  7. Jeg vil også gjerne være med på spleiselaget med porto til Oslo, med boken 100%hverdagslydighet. Bare send regning så plukker jeg opp boka dit den kommer.
  8. Jeg vil gjerne kjøpe 100% hverdagslydighet hvis det er mulighet for det.
  9. Somsagt så stopper jeg hunden med langlina før han klarer å få kontakt med andre. Så har kontroll. Mange fine tips her. Får prøve å gjøre som dere sier og begynne mer med innkalling og gå fot når vi møter andre. Han er ikke noe matvrak, så får prøve litt mer med lek og morsomheter som lokkemiddler. Men igjen, hvordan skal jeg forholde meg til når hunden stopper opp og fryser når han ser andre hunder? Ifølge boka "På talefot med hunden" er det som jeg skjønte et dempende signal. Han vil jo ikke gå videre...
  10. Takk for svar alle sammen. Jeg stopper jo selvfølgelig hunden med lina før han når bort. Greia er at han stopper opp, å da må jo jeg også stoppe. Jeg vil jo gjerne bare gå ja. Synes ikke det er bare bare å dra han med meg heller... Lokking med leke var et godt tips, skal prøve det. Jeg tenkte liksom om det var noe lure triks for å slippe å rope hunden "på plass" Slik at han senere bare kan tusle nedi grøfta eller hva han måtte drive med. Det er kanskje litt mye å be en ettåring om? Hva pleier dere å gjøre? Vanlig forbipasseringer med kort bånd fungerer greit nok. Han har en tendens til å snu seg veldig etter akuratt når passeringen er ferdig. Men da har jeg jo kort bånd, så da er det lettere å blokkere eller avlede.
  11. Hei. Når jeg går med hunden (1år) løs i skogen eller på breie turveier bruker jeg langline. Han bruker ofte dempende signaler ved å stoppe helt opp, og når den møtende hunden kommer ett par meter unna fyker han som en rakett bort til den. Hvordan bør jeg trene passering i en slik situasjon som denne? Jeg vil jo ikke at hunden skal få lov til å hilse på alle vi møter og jeg vil jo helst slippe å bytte til vanlig leiebånd. Innkallinger er ikke i boks.
  12. Greit nok med kl 12. Jeg er bare kjent i lillomarka...Vi kunne gått der om ingen andre har noen andre forslag? Går vi i marka er det vel greiest å ha hundene løse tenker jeg.
  13. Foretrekker også helt klart å gå på formiddagen mens det er lyst. Hva med lørdag kl 11 en plass?
  14. Jeg bor på Økern, så det er ikke langt unna. Kvarter ca. Bare fint å kunne bli satt litt på plass
  15. Jeg vil veldig gjerne være med på tur. Aller helst i marka et sted hvor hundene kan løpe løs. Hunden min er 1år, 22kg og ekstremt (!) leken. Går gjerne lengre turer.
  16. Kjøpte meg denne og er superfornøyd! God passform og veldig praktiske åpninger til både halsbånd og sele. Anbefalles
  17. Hei. For noen uker siden kom en løshund løpende målrettet mot hunden min og angrep han. Heldigvis gikk det veldig bra da unghunden min trodde den andre hunden bare ville leke. Hundeeieren kom heldigvis løpende og fikk dratt hunden sin unna ganske kjapt. Hva gjør dere når hunden deres blir angrepet. Jeg fant iværtfall ut at det er veldig vanskelig å skille en mellomstor og en stor hund alene! Tips?
×
×
  • Opprett ny...