Gå til innhold
Hundesonen.no

tinehovind

Medlemmer
  • Innholdsteller

    7
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Profile Information

  • Hunderase
    Labrador retriever

Nylige profilbesøk

1,640 profilvisninger
  • RAH

tinehovind's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • First Post
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

4

Nettsamfunnsomdømme

  1. Dette er vår labradortispe, Juba (med mellomnavnet Long). Sjokoladebrun, snart 2 år. Hentet henne i Ørje, like ved svenskegrensa, kanskje er det noen fler her som også er derfra? Veldig fornøyde med henne, som nevnt over - glad og livlig og kjempegod. Også veldig glad i å svømme, og en dyktig agilityhund (med lave hindre, selvfølgelig, vi vil ikke fremkalle noen hofteproblemer da hun er litt tung) Vi prøvde oss på utstilling èn gang, bare for moro skyld, mens hun ennå var valp/junior (husker ikke heeelt), men fikk da trekk for gule øyne - de brune labradorene skal visst ha brune. Men vi elsker øynene hennes og får stadig komplimenter om øyefargen:)
  2. Nei, jeg forstår! Det er vanskelig det der, vi har heldigvis "flaks" (om man kan kalle det det) som har en hund som bare er allergisk mot kylling og ikke noe mer. ProPlan Lam funker kjempebra på henne, vi fant endelig til slutt riktig för etter mange forsøk og mye stygg eksem som var vanskelig å bli kvitt Det er ikke gøy! Krysser fingerene for at dere også kan finne det perfekte föret for dere
  3. Har brun labbis, tispe på snart to år. Verdens herligste hund (syns jo selvfølgelig jeg, haha)! Men hun er virkelig noe for seg selv. Kjempeglad og livlig, litt furten hvis hun må klippe neglene eller ha på potesalve og potesokker, men ellers bare kjempekosete, leken og morsom. Har samme erfaring fra en gul labradorhann tidligere, men han skulle bli førerhund, så han hadde vi ikke så lenge og det blir jo en litt annen opplevelse, selvfølgelig. Såvidt jeg vet er vel labradoren kjent for å være livlig og glad i mennesker og en fin familiehund? Ja, den legger fort på seg, men det betyr ikke at labradoren er feit. Det handler om at eier må være konsekvent. Vi har blitt kjent med mange andre labbiser også etter at vi fikk vår, og jeg har stort sett det samme inntrykket av alle. Herlige hunder:) Ang. spørsmål om røyting, så er erfaringen med vår at det som med de fleste andre hunder kommer litt hår nå og da, og så har hun to store røyteperioder i året - den havner som regel en liten stund før løpetid.. Da røyter hun en del, men det er ikke helt krise. Kjæresten min har clumber spaniel, og hjemme hos dem er det hvite hår ooooover alt. Bare sånn til et eksempel på at labradoren ikke er så ille på røyting
  4. Husk at du har et "stort" liv i tillegg til hunden, mens hunden har bare deg - du er alt for den, vær derfor snill og god mot den og prøv å forstå dens naturlige væremåter og vis at du elsker den!
  5. Da vi hentet vår labrador hadde vi en kjøretur med bil på ca tre timer, samt Horten-Mossferja for å gjøre bilturen litt kortere. Bilturen er jo "vanlig" og mange som har beskrevet her, men ser at ikke så mange her har brukt båt. Det gikk hvertfall veldig greit, det var jo ikke lange båtturen heller, heldigvis. Vi luftet henne før vi kjørte inn på båten, og så tok vi henne med oss inn på båten der de har et eget lite rom der man kan ha hunder. Der var vi helt alene og koset oss med den nye valpen vår, mens mange, mange stoppet på utsiden av glassvinduet inn til rommet for å se på den søte lille hunden:)
  6. Vår hund tåler ikke för med kylling i, det får hun eksem av.. Vi hadde et problem da, da de fleste förmerkene har kylling som ingrediens i alle de ulike typene sine.. Jeg har jobbet i dyrebutikk og lært meg mye om för med kurs og slikt, så vi fant ut at vi skulle prøve ProPlan med lam til henne, da den faktisk ikke var med noe annet enn lam (og noen andre ingredienser, men ikke andre kjøttprodukter). Jeg ser at ProPlans "sensitive skin" som er med laks er uten noen andre kjøttprodukter den også, ikke kylling, ikke lam. Men jeg ser at den har mais og maisstivelse, så da går det kanskje ikke..
  7. Har en sjokoladebrun labbistispe (labrador retriever-slang, haha) på snart 2 år som heter Juba For moro skyld har vi gitt henne "mellomnavnet" Long. Juba Long!
×
×
  • Opprett ny...