Jump to content
Hundesonen.no

Pelle

Medlemmer
 • Content Count

  142
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

195 Excellent

About Pelle

 • Rank
  Nykommer

Profile Information

 • Kjønn
  Kvinne
 • Hunderase
  Blandingshund

Recent Profile Visitors

3225 profile views
 1. Takk for svar, det har jeg ikke gjort! Vi hadde en sjekk hos dyrlegen for ikke lenge siden, tok da opp dette problemet, og det var ingenting fysisk galt med han. Virker ikke som han har vondt eller er særlig stiv i kroppen heller, han løper masse når han ikke har på bånd, og er som seg selv ellers.
 2. Hei! Jeg har en hannhund på 7 år. Det siste året har han begynt å bjeffe mot andre hunder når vi går forbi de på tur, jeg har prøvd å avlede, ta han bort eller gi godbiter når han ser på meg, men får ikke kontakt når han først "låser" seg på de andre hundene. Han har ikke hatt dette problemet tidligere, og har ikke hatt noen dårlige opplevelser med andre hunder. Han går også fint på tur med andre hunder når han går løs. Er det noen som har noen tips til hvordan jeg kan få dette bort? Vurderer å få en hund til etterhvert, men vil ikke at den skal få de samme uvanene, så håper at jeg
 3. Pelle

  Sofa og hund

  Hei! Jeg har tenkt å kjøpe ny sofa, og har skjønt at jeg kanskje burde gå for skinnsofa ? Hunden min røyter veldig masse, hele året, og hårene er overalt. Har derfor tenkt at det ikke funker lengre med stoffsofa. Har dere noen gode tips til hvor jeg kan finne en god sofa, som er god for både hund og eier? Ønsker meg aller helst en stor og god sofa, som man kan krype oppi, og er god å sitte i! Helst litt fin, og ikke alt for dyr. ? ?
 4. Mente laika ja ? autokorrekt ?? Da blir det nok en slik her etterhvert!
 5. Hei! Jeg vurderer å kjøpe Laika kløv til hunden min. Er litt usikker på hvilken størrelse jeg burde velge. Han er en border collie blanding, som er ca 55/56 cm høy, og veier mellom 22-24 kg. Hvilken størrelse burde jeg velge? ? Og hvordan er deres erfaringer med kløven? Er det en bra kløv som holder seg lenge, eller burde jeg velge noe annet? ?
 6. Håper jeg kan få være med her! Har tenkt på hund nr 2 lenge, men er ikke lett å lande på rase. Og ønsker å ha kjøpt hus før jeg får en hund til.
 7. Hei! Har tenkt å reise til Hellas i sommer. Vi har sett litt på naxos, paros og Santorini. Vi vil ha strandliv, noe og finne på og ting å se på. Vi har aldri vært på noen av plassene. Er det noen her som har erfaringer med noen av stedene og vil fortelle litt? Vi ønsker ikke en alt for dyr tur. Hvor bør vi dra? ?
 8. For noen sjarmtroll ? Oopsie er jo helt nydelig! Håper kvitebjørn får et godt hjem snart ❤
 9. Det må du gjøre! Jeg har også tenkt at jeg skal gjøre det, men aldri turt. Tidligere i sommer bestemte jeg meg bare for å pakke telt og sovepose å dra på fjellet alene, og det var helt fantastisk! Sitte å se på solnedgang fra fjellet, og våkne til fuglene som flyr rundt teltet. Det kommer jeg til å gjøre flere ganger. Så er det en deilig følelse å gjøre noe man har hatt lyst til lenge, men ikke turt. ?
 10. Takk! Det er sånn jeg ikke tenker på at det kan være lurt med noe isolerende i hengekøya! Så godt å få litt informasjon fra erfarne folk ?
 11. Takk for svar! Hvordan er det å sove i hengekøye? Har lurt litt på å kjøpe det. Kløv til hunden er jo lurt å ha ja, så kan han bære litt selv. Takk for gode tips!
 12. Hei! Jeg har så lyst til å komme meg ut på telttur, og et av målene mine er å skulle dra på telttur helt alene - eller sammen med hunden da! Dere som har dratt på telttur alene, hvordan er det? Hva er viktig å huske på? Del gjerne erfaringer dere har rundt det ?
 13. God bedring til Vegas! Tesla er så vakker ?
×
×
 • Create New...