Jump to content
Hundesonen.no

Leaderboard

Popular Content

Showing content with the highest reputation on 09/12/20 in Posts

 1. Synes Houseofdogs sin Hachico-vest til RR er veldig ok når det er litt kjølig. Beskytter også bra mot regn. Neon-vesten ser også fin ut, men har nok et smalere snitt, og trolig lurt å gå opp i størrelse. Har Hachiko-vesten i L1 til en RR-hann på ca 38 kg, 65 cm lang. Det kunne vært noen cm lenger, men sitter veldig fint.
  1 point
 2. Nå er ikke Milo så gammel da, men han får et tynt fleecedekken på seg når det går under 8-9 grader eller det er mye vind ute. Han har null underull og er en frysepinne? I tillegg til skaden hans som gjør at han blir fortere stiv, så han er viktig å holde varm. Polarspanielen min tror jeg ikke trenger noe på før det blir minusgrader, han er sååå varm?
  1 point
 3. Ja, det er en fantastisk rase ? Eneste minuset, slik jeg ser det, er jo pelsstellet. Det kan være tidkrevende ? Men så er det jo få ting som slår en velstelt Airedale terrier da, i mine øyne ?
  1 point
 4. Mio fryser lenge før null grader - men han har jo nesten ikke pels på undersiden.. Er på utkikk etter noe tynt han kan ha på de kaldeste morgenene og kveldene allerede nå (i Oslo), både ullgenseren og canelana-dekkenet blir vel mye før det blir kaldere ? Så tynt dekken, flis eller lignende kn han få på fra mellom 5 og 10 grader tenker jeg, litt avhengig av været ellers.
  1 point
 5. Ved hvilken temperatur bruker dere dekken på gamle små frysepinner? Tidligere har jeg satt grensa ved null grader, men synes det virka så kaldt i dag i fem varmegrader... Samtidig kan jeg jo ikke kle på bikkja bare fordi jeg fryser
  1 point
 6. For meg trenger det ikke være fra brukslinjer engang ? Jeg er glad i rasen uansett jeg ? De er så herlige ?
  1 point
 7. Å, men dem glemte jeg jo helt! Airedale av brukslinjer står også på lista, jeg kommer rett og slett ikke utenom. Fiiiine fine fine hunder!
  1 point
This leaderboard is set to Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Create New...