Jump to content
Hundesonen.no

Gemytt på en spansk vannhund vs portugisisk vannhund

Recommended Posts

Hei! Jeg er i researchfasen på et nytt familiemedlem - har fra før en mild og snill JRT-tispe på fem år og har kommet frem til at en spansk vannhund i utgangspunktet møter det jeg ser etter i en ny pelsvenn. Jeg vil ha en litt større hund, som kan være med på vidda i noen uker i året, trives i skogen og ved sjøen, men som kan bo i en leilighet i Oslo, og selvfølgelig få rikelig med stimuli og tur. Det skrives at den er robust, livlig, blid og stødig. Men her på Hundesonen leser jeg at flere sier de er nervøse og har nogenlunde skralt gemytt. Så, jeg lurer på om noen kan utbrodere dersom de har, eller kjenner godt til, spanske vannhunder? Kan noen anbefale en oppdretter som har fokus på det mentale i oppdrettet sitt?

Jeg vil også gjerne høre refleksjoner rundt de andre vannhundene, men har i utgangspunktet landet på spansk fordi den er noe mindre enn portis, men vil gjerne ha en anbefaling på en dyktig oppdretter på den rasen også hvis noen vil dele. 

Hjertelig takk på forhånd! 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Slenger meg på her, fordi jeg faktisk var på vei til å starte en nesten identisk post.

Jeg lurer også på hvordan vannhundene , med den type pels de har, trives i snø og regn? ( ikke meningen å kuppe tråden din, altså).

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×