Jump to content
Hundesonen.no

Hundebur i VW UP til middels stor hund.

Recommended Posts

Heisann ☺️ Jeg lurte på om noen har erfaring med vw up og plassering av hundebur? Jeg har prøvd å søkt uten å funnet noen angående dette. Så håper kanskje noen har noen tips eller har vært gjennom den samme problemstillingen 😅 Skal kjøpe en større bil etterhvert, men up'en må holde 1 år til. Har vært innom tanken med bilsete, men ønsker gjerne bur! Håper noen har noen svar 🤭 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg hadde tidligere toyota aygo med bur i baksetet. Kjøpte kelabur på mål og festet i setebeltet. Dette fungerte fint, men min hund er bare 5 kg da. Om hund pluss bur blir større og tyngre så er det nok lurt å stroppe fast hvis det er mulig.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Jeg har hatt bur montert i baksetet til hunden min inntil nylig. Har mellomstor hund på ca. 25 kg og tilsvarende stort bur. Det var ikke optimalt, for buret ble stående bitte litt på skrå, men det funka som en midlertidig løsning. Buret tok opp hele det ene setet + setet i midten, jeg stroppa det fast med lastestropper og brukte forsetet foran som en slags støttevegg (kjørte det så langt bak at det låste buret fast mellom den seteryggen og bakseteryggen). Som sagt, ikke optimalt, men det gikk greit i ett år. Jeg ville absolutt ha prøvd buret før kjøp hvis det lar seg gjøre, jeg gjorde ikke det, og det var et mirakel at jeg fikk det inn. Det var snakk om millimeter heller en centimeter. 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det høres jo ut som om dere er på rett vei. Sånne ting er jo dessverre noe som må jobbes med hver dag hele tiden, hvis ikke er det fort gjort å få tilbakefall.  Når hun er såpass gammel så er det kanskje ikke så mye annet du kan gjøre enn å avlede og belønne for riktig og ønsket adferd tror jeg. Men å trene mye på passering med belønning vil jo etter hvert gi henne en forventning til at det faktisk skjer noe hyggelig ved passering etter hvert, så det vil helt sikkert hjelpe mye å trene mye på det. Bare sørg for å ikke gjøre det for vanskelig. Ha gis avstand der det er mulig 😊 Og sørg også for at godbiten eller belønninga har såpass høy verdi for henne at det funker bra. Finn ut hva hun liker best, pølse, skinke, leke med ball, eller hva det enn måtte være 😊  Har dere no hundetrening i nærheten med sånne fellestreninger med enkel lydighet kan du jo henge deg på der og forklare at du har en usikker hund, og trene med litt avstand til de andre. Så venner hun seg til å ha andre hunder rundt men fremdeles fokusere på deg. 
  • Hun skal jo sove i senga mi, og kommer ikke til å ha vann der. Men kan evt ha en skål ved ytterdøra på vei ut om natta?
  • Ikke fullfôring nei, bare for å få det brukt:)
  • Jeg synes næringsinnholdet ser helt horribelt ut. Altså - den ingrediensen det er mest av - hele 18% endatil - er søtpotet? 
  • Alle hunder på fly til og i Australia må være i cargo. Kun tjenestehunder kan få unntak.
   Når det gjelder import reglene til Australia så er karantene tiden redusert til 10 dager mot 4 uker den gangen jeg vurderte det samme. Du kan lese mer om reglene her, Norge er i gruppe 3: https://www.agriculture.gov.au/cats-dogs/step-by-step-guides/category-3-step-by-step-guide-for-dogs  
 • Nylig opprettede emner

×