Jump to content
Hundesonen.no

Noen som (i utgangspunktet) kan anbefale en god whippet oppdretter?

Recommended Posts

Vi vurderer en familieforøkelse og jeg har totalt falt for rasen whippet. Har lest meg godt opp og føler dette er en rase som kan skli godt inn i familien vår. 
 

vi er 2 voksne, 4 barn i alder 3-17 år, en chihuahua tispe på 5 år, 2 kaniner å høns PR.dags dato 🙂 

jeg liker å løpe tur og tar selvfølgelig snuppa med på disse, men hun er ikke så interessert. Det hadde vert så gøy med en skikkelig joggepartner. Pluss hun er ikke såååå glad i barna/barn selv om vi har hatt henne fra 8 uker gammel. 
 

noen som har erfaring med whippet som vil anbefale /fraråde oss denne sorten hund? 
hva ville du anbefalt? Vil ikke ha en for stor hund (selv om grand danois er drømmen) og helst ikke foooor mye røyting😅 

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Det er veldig mange hunder som er alene 8-10 timer om dagen (normalt kommer jo reisetid i tillegg). Selv om det ikke er ideelt synes jeg det er helt greit, så lenge hunden da får den oppmerksomheten og aktiviteten den trenger den resterende tiden. Problemet er at de ofte ikke får det heller. I tillegg til jobb skal man til legen en tur, handle, i en bursdag, på kino... Noe kan man velge bort, noe ikke. Om jeg i full jobb ikke kunne hatt med hunden ville jeg nok sørget for lufting/aktivisering i løpet av dagen ihvertfall et par dager i uka, og prioritert hunden ellers.
  • Kjempe bra video, så flinke dere er sammen🤩🤩
  • Nyyydelig😍😍 Ser ut som det bor en ramp inni der ja😄
  • Ha hund med på jobb, jobbe hjemmefra, ha hund i bilen (må være egnet mtp både varme og kulde såklart) og bruke lunsjen/pauser på tur, jobbe deltid, overlappe med samboer/barn, ty til pass/hundelufter er alternativene man har når man skal jobbe og ikke ønsker at hunden skal være alene 8+t. Personlig har jeg hatt hund med, og jobbet deltid. 
  • Jeg er veldig nysgjerrig på hvordan hundeeiere løser dette med å kombinere jobb og hund. Spør fordi jeg har fått valp selv, og skal snart begynne å søke jobb igjen.  Ser at det er en ganske vanlig oppfatning at hunder ikke har godt av å være hjemme alene 8 timer om dagen.  Det er vel noen jobber man kan ta med seg hunden, men jeg kan ikke se helt for meg hva slags jobber det passer.  Foruten å gå på NAV, hvordan kan man løse dette med jobb og hund? Går det greit for dere som er borte 8 timer eller mer om dagen? Hva slags jobber finnes det hvor det er greit å ta hunden med seg?
 • Nylig opprettede emner

×