Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Klikkerkurs i Follo-/Osloområdet

Recommended Posts

Hei!

Vi tenker på å flytte til området Ski/Ås, og jeg lurer på om det er noe miljø for klikkertrening i området. Jeg får snart en valp og har en lidenskap for læringspsykologi, så jeg vil gjerne ha instruktører som virkelig holder seg til teorien og gjennomfører denne i praksis. Om jeg må til Oslo for å finne det, er det også aktuelt.

Tips til klubber eller andre arenaer hvor jeg kan finne dette? 😊

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Absolutt! Både Catch og Canis har instruktører i området. Canis har også en avdeling med innelokaler på Skedsmo, om du vil kjøre litt ("Osloavdelingen").

Lisa på Canis tror jeg ikke har veldig mye kurs, men Ane hos Catch holder ihvertfall kurs innimellom, hovedsaklig valpe- og lydighetskurs tror jeg.

Mon tro om det ikke er en podenco-oppdretter i "Østfold" et sted også? Altså ikke langt unna. Mener å huske det.

Edited by simira

Share this post


Link to post
Share on other sites

Takk, så bra! Hvordan er det med båndtvang mellom Oslo og Ås? Det heter vel Østmarka. Er det friluftsområder med uberørt natur og lite folk, eller må man regne med opptråkkede stier og horder av mennesker? 😅

Share this post


Link to post
Share on other sites

Oslo kommune har ihvertfall "vanlig" båndtvang, det vil si mellom april og august. I denne perioden er det som sagt friområdene som gjelder, du finner kart på kommunens nettsider. Om man gidder å gå litt av veiene og et stykke ut i marka så kryr det ikke av folk, men du bør ha kontroll på hunden din om den skal være løs. På utfartsstedene og populære turområder (Skullerud, Rustadsaga, Østmarkskapellet, rundt Nøklevann osv.) er det "alltid" folk og hunder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Interessant, takk! Ut fra hva jeg kan lese ser det ut til at «vanlig» båndtvang gjelder Østmarka også, tenker da sørøst mot Ski. Men er ulv et problem man burde bekymre seg over før man slipper en liten hund løs der?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.×