Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Si farvel til min beste venn.

Recommended Posts

Hei! Jeg skriver egentlig her fordi jeg føler at jeg trenger å få ut de enormt mange tankene som har surret i hue etter jeg avlivet hunden min jeg har hatt i 11 år for 3 uker siden. 
Det ble en sorg som var så vond, og skyldfølelse, anger og sjokk angrep med full styrke. 
 

jeg sliter mest med at han aldri kommer tilbake og at jeg er så fryktelig redd for at jeg lot han gå for tidlig, tenk om det hadde gått en liten stund til. Tenkt om jeg misforsto. 

Det begynte med at vet fant en mistenkelig stor vekst i testikkelen samt to andre svulster i buken. På slutten vokste det en kul til nær urinveiene. 
han hadde lenge hatt en testikkel i buken som ikke ble oppdaget med en gang. (Det gir meg skyldfølelse at jeg ikke klarte å oppdage det med en gang) 

Det står også at han hadde mastcelletumor, en stor kul i brystet, samt flere kuler rundt omkring. 
på slutten hadde han fått væske i buken og vet konst med hjertesvikt også.

I tillegg til dette hadde han artrose og spondylose  han har stått på tab i over to år for. Han ble stiv og slet med trapper og finne hvilestilling. Peste endel og klenget, ville ut og inn og virket litt febril.  Ville ligge mye for seg selv den siste tiden. Sov veldig mye med tung og rask pust uansett hvile eller aktivitet. 

Han var engstelig og ville bare være med oss. Måtte være mer hjemme med han en vanlig. Han hadde sterkt frykt for å kjøre bil og være hos veterinær.  Var litt aggressiv for enkelte vi gikk forbi og noen av klassevennene til barna mine. 

De siste dagene merket jeg at han smattet og drev veldig med munn og tannkjøttet. Ville ikke vi skulle ta på. mulig dette har med hjertet som begynte å svikte. 
Dyrlegen forberedet meg for mange mnd siden at dette ble palliativ behandling, og har ved de to siste samtalene anbefalt sterkt at vi lot han hvile på grunn av dyrevelferdsmessige grunner. 

Når jeg skriver dette skjønner jeg jo egentlig at det ikke var for tidlig, men jeg klarer alikevel ikke helt å slå meg til ro med det. Tre uker etter jeg måtte ta farvel med min utrolig vakre venn Oscar😢 

Jeg tenker på dagen før veterinær kom hjem til oss, så virket han litt bedre og ville leke litt i Hagen. Jeg klarer ikke helt slippe den dårlige samvittigheten, selv om hode sier at jeg burde det. 

Jeg håper så inderlig det blir bedre med tiden, jeg savner han så fryktelig. 10A455D7-9DFE-473B-B61C-B332ED045B44.thumb.jpeg.16890d4d1a0b877193b91817ee33b710.jpeg

Dyrlegen kom hjem til oss i trygge omgivelser, etter den siste injeksjonen stoppet hjertet med en gang. Ingen kamp bare fred og ro.  han var sliten virket det som. 

Oscar lever i hjertet mitt nå, jeg håper han skjønte hvor mye jeg elsket han❤️ 
Det føles godt å få sagt det. 
 

 

 

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

@Marie89 det gjør jo alltid vondt å miste disse 4 beinte, bare du vet hvordan han hadde det, men det høres jo ikke ut som du har tatt noen forhastet beslutning og utifra det du beskriver så høres det ut som det var riktig tid. Ville heller prøvd å se på det som positivt at han fikk en god dag før det var slutt 💕skyldfølelsen er nok bare et produkt av savnet og ønsket om at han kunne vært med lengre. Samt at det er jo umenneskelig egentlig å skulle ta den avgjørelsen om noen får leve eller dø, spesielt når det er noen vi er så glade i og som ikke kan si hva de selv ønsker. Men alt i alt så tenker jeg at litt for tidlig (i verste fall) strengt tatt er bedre enn litt for sent. Men her tenker jeg ikke at det var for tidlig heller, når hunden har så mye forskjellig og har kommet dit at han sliter med å hvile godt også samt blir litt engstelig osv så er nok tiden kommet ❤️

 

Stor klem til deg og smerten roer seg heldigvis litt med tiden ❤️

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Nå forstår jeg lite. Jeg har NOX-registrert Milo og skal melde oss på rallystevne hvor fristen går ut i kveld (jada jeg har drøyet det, men var veldig usikker om jeg skulle melde oss på). Men jeg finner ikke hunden min på DogWeb? Når en har valgt stevne og "påmeld" så står kun Atlas oppført. Og når jeg søker på NOX-regnr til Milo kommer han ikke opp? Can anyone help me?:(
  • Batman Comic-valpene (Kraken x Peek-A-Boo) har fylt 5 uker i dag og jeg skjønner helt ærlig ikke hvordan en uke kan gå så himla fort. Jeg synes ikke jeg gjør annet enn å ta ukesbilder hver dag! 

   Den siste uken har det vært valpekjøpere på besøk her så og si hver eneste dag, og jeg føler det er en god gjeng som tålmodig venter på nettopp sin valp. Det blir spennende å se hvem som havner hvor om noen uker. Flaggermusene synes valpekjøperne er helt fantastisk, selv om den som blir aller mest glad er mamma Peek-A 

   Det har vært litt varierende vær, men vi har fått vært et par ganger ute på oppdagelsesferd, noe jeg tror de synes at har vært stor stas. Den kommende uken får Supernaturalvalpene også blitt med litt ut så det blir spennende å se hvordan de også tar det. For øvrig må jeg si at hittil går det strålende fint med å ha to kull på samme tid, og det er ganske fascinerende å se hvor mye som skjer på 1,5 uke og kunne sammenligne begge kullene opp mot hverandre. 

   Sunlily's Run Riddler Run "Riddler" - Hann, NBT


   Sunlily's Heart Of Hush "Bertinelli" - Tispe, NBT


   Sunlily's Cry Of The Huntress "Talia Al Ghul" - Tispe, full hale
  • Ikke lenge til denne skjønnheten kommer hjem til oss 😍 Bilde lånt fra Kennel Rappfoten
  • Da har jeg fått bekreftet at det kommer en aussie hann til oss i februar😍 Nå blir det spennende å se om det kommer en med eller uten hale da alle er samme farge🙈 Valpekurs har jeg allerede meldt oss på, og jeg vurderer å melde oss på Trenerutviklingskurs til høsten. 
 • Nylig opprettede emner

×