Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Kjedelig hundeliv ?

Recommended Posts

Har vært syk de siste to månedene så hunden (stor rase) har kun fått 2 turer daglig, 1x20 min og 1x40min. Og litt søk etter godbiter hjemme og hjernetrim,  jeg har så dårlig samvittighet 🙈 han er vant med så mye mer, men han er rolig og virker ikke stresset av den nye rolige tilværelsen. 

Virker som han skjønner at jeg er dårlig, ekstra kosete og fotfølger meg overalt. Pleide ikke å gjøre det før. 

Men bør jeg ansette en som kan ta han med seg på flere og lengre turer til jeg er friskere ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis han virker rolig og ikke stresset så ville jeg ikke styrt med det altså. Kommer jo veldig an på hunden også. Min hund er nå etter 4 dager med minimal aktivitet (pga hundesykdommen) ekstremt masete og tydelig misfornøyd selv om han får masse hjernetrim. Men dette er jo som nevnt veldig individuelt - noen funker fint med rolig i en lengre periode, andre ikke. Du kan jo eventuelt se om noen vil lufte hunden din litt av og til på lengre turer, men jeg ville i din situasjon nok ikke "ansatt" noen til å lufte fast. Jeg er i tillegg veldig streng på hvem som får lufte hunden, er så vidt familie får ta han med uten meg:teehe:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotfølging kan også være et tegn på for lite aktivitet. Men så lenge han er rolig ville jeg ikke bekymret meg. Mine fikk 25 minutter tur i går (vi har hage som de er ute i da). Når han får hjernetrim i tillegg så blir det jo bra.

Om du kjenner noen som kan gi ham en ordentlig tur en gang i uka så er det nok fint for ham, men ikke kritisk tenker jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Ja er den tanken jeg også har. Er på en måte derfor jeg også har tatt kontakt med en annen oppdretter og, sånn tilfelle det blir f.eks. bare tisper hos den ene oppdretteren, når jeg kun er intr i hannhund. Samtidig er det på dette tidspunktet det klaffer for meg med valp, derav vist interesse hos flere😄
  • kjører med temperaturmåler hos hundene (i varerommet) så jeg kan følge med på temperaturen. Faktisk - med hvit bil, solskjerming på vinduene, åpne vinduer (begge sider) så blir det skyggetemperatur selv midt i solsteika på sommeren (jeg går såklart ikke FRA hundene når bilen står i sola). Har tett vegg mellom førerdel og varerom. Men vi har sjelden mer enn fire hunder i bilen, for vi bruker også henger. 
  • Da jeg kjøpte min Caddy (brukt fra forhandler) så byttet de til gittervegg for meg inkludert i prisen. De hadde tilfeldigvis fått levert en bil med gittervegg samtidig så da byttet de bare om på de ro bilene.   Nå skal jeg snart gå over til Transporter og da er planen å bytte til gittervegg i denne også. Synes at fordelene veier opp for ulempene(jeg synes egentlig ikke at det er noen ulemper med gittervegg 😄). Dessuten er jo gitterveggen så grei å henge ting i. 👍🏻😊 Og en ting til: Hvit/lys bil er kanskje ikke det vakreste, men det er jammen meg mye mindre varmt i bilen om sommeren...
  • Jeg syns det blir ****** varmt baki der uansett jeg. Vanlig ac fremme i Berlingo/partner hjelper liksom ikke stort, ikke åpne vinduer heller. Stod i kø gjennom Riga i sommer, måtte baki og kjenne og det kokte. Lufta fra vinduene trekker liksom bare forbi gitteret, ikke i vinkel inn i lasterommet og ac var ikke bra nok til å få ned temp. Takluke hjelper vel og koster kanskje ikke allverden å montere. 
  • Min er såpass åpen i gitteret at det blir fin temperatur baki også. I tillegg har jeg fått pappa til å bygge opp burene på en plattform, slik at begge burene er helt inntil gitteret, høyt opp, så de får nok av luft. Hundene sitter rett bak hodet mitt liksom, med gitter hele veien øverst på skilleveggen Altså det er ikke et lite "vindu" med gitter, hele den øverste halvdelen av skilleveggen er åpent gitter. 
 • Nylig opprettede emner

×