Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Kjedelig hundeliv ?

Recommended Posts

Har vært syk de siste to månedene så hunden (stor rase) har kun fått 2 turer daglig, 1x20 min og 1x40min. Og litt søk etter godbiter hjemme og hjernetrim,  jeg har så dårlig samvittighet 🙈 han er vant med så mye mer, men han er rolig og virker ikke stresset av den nye rolige tilværelsen. 

Virker som han skjønner at jeg er dårlig, ekstra kosete og fotfølger meg overalt. Pleide ikke å gjøre det før. 

Men bør jeg ansette en som kan ta han med seg på flere og lengre turer til jeg er friskere ? 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hvis han virker rolig og ikke stresset så ville jeg ikke styrt med det altså. Kommer jo veldig an på hunden også. Min hund er nå etter 4 dager med minimal aktivitet (pga hundesykdommen) ekstremt masete og tydelig misfornøyd selv om han får masse hjernetrim. Men dette er jo som nevnt veldig individuelt - noen funker fint med rolig i en lengre periode, andre ikke. Du kan jo eventuelt se om noen vil lufte hunden din litt av og til på lengre turer, men jeg ville i din situasjon nok ikke "ansatt" noen til å lufte fast. Jeg er i tillegg veldig streng på hvem som får lufte hunden, er så vidt familie får ta han med uten meg:teehe:

Share this post


Link to post
Share on other sites

Fotfølging kan også være et tegn på for lite aktivitet. Men så lenge han er rolig ville jeg ikke bekymret meg. Mine fikk 25 minutter tur i går (vi har hage som de er ute i da). Når han får hjernetrim i tillegg så blir det jo bra.

Om du kjenner noen som kan gi ham en ordentlig tur en gang i uka så er det nok fint for ham, men ikke kritisk tenker jeg.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Hei, sonen. Nå trenger jeg virkelig hjelp. Har nevnt en plass her at hunden min har en medfødt skade. Jeg har snakket med tre kirurger, der to er spesialister på orto, der alle mener han trenger operasjon. Spesialistene har hatt ulike meninger om hvordan de vil gjøre selve operasjonen, men begge er enige om at han aldri vil bli hundre prosent bra. De vet ikke om operasjonen blir vellykket. Grunnet skaden er medfødt, dekkes det ikke av forsikring. Operasjonen og post op (spørs hvilken kirurg) kan fort koste 60-70.000, som jeg da ikke har. Oppdretter oppi dette er ikke til hjelp, da hun mener jeg kan heve kjøpet og få halve prisen tilbake. Men jeg syns å huske at dyr blir sett på som ting, og en defekt ting skal man få refundert full pris (for å si det rett ut). Eller tar jeg helt feil? Oppdretter mener jeg burde prøve svømming, fordi det hjelper nok, mente hun.  Ikke kan jeg operere og kirurgen mente det ikke var bra å amputere forlabben til en snart 18 uker gammel valp. Jeg har time til konsultasjon angående svømming. Valpen i dag begynner å vise mer og mer halting (som han har gjort siden han var 7 uker), han sover nesten døgnet rundt nå og er ikke helt giret for tur. Han spiser og drikker. Dette har vart i tre dager (har vært på valpekurs oppi alt dette).  Slik at jeg spør dere, har dere noen anbefalinger eller råd? Noen erfaringer eller som kan lovverket bedre enn meg?
  • Kjekt å høre det ikke ble så mye endringer. Litt mindre interesse av løpske tisper og mindre hissig på andre hannhunder er ok.  Kan jeg spørre om hvor raskt sykdommen utviklet seg på din? 
  • Hund1 (finner de på facebook) har doble K i 3,8 liters dunker Veeeeldig fornøyd med den som heter germinator til mine, men de har det aller meste til ulike behov 😊
  • Haha hva i all verden,  hvorfor leste jeg sheltie?!! Beklager det, men Collie er også fine da ❤️ 🤣
  • Sheltie er utrolig fine de og! Alle disse er collie 🥰 Tusen takk, veldig stas med første kull og få vist frem eget oppdrett 😍 Tusen takk 😍
 • Nylig opprettede emner

×