Jump to content
Hundesonen.no
Sign in to follow this  

Valpetreff Vestby og kommunene rundt

Recommended Posts

Jeg har prøvd å finne valpetreff i Vestby, ev i kommunene rundt Vestby.😃  Ikke så enkelt som jeg hadde håpet. Jeg å min fantastiske Basenji gutt på 5 månader hadde gjerne fått til valpe/hund treff noen ganger pr måned. Håper det er flere som ønsker sosialisere/miljøtrene sin familiemedlem på en positiv og hyggelige måte. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikke helt i nærheten, men det er/var en hundepark på Kolbotn, om jeg ikke husker feil? Søk på fb. Bare vær veldig nøye med hvilke hunder hunden din får omgås og ikke la det bli ukritisk vill herjing med fremmede hunder som ikke er stabile.

Ellers er kanskje hundeklubber veien å gå, eller du kan ta kontakt med Antrozoologisenteret på Ås, kanskje de vet noe?

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ikke valpetreff spesifikt men det er noe sosialiseringsgreier i Vestby på tirsdager tror jeg? Hør på Vestby dyreklinikk, de vet hvor mener jeg. Moss og omegn hundeklubb har hverdagslydighetstrening på tirsdager, det er jo også fin mulighet til å trene rundt ymse andre hunder.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Søk opp hundehjørnet i ski på Facebook, det er en hundepark i ski/hebekk. Tror det er en del som bruker den, og man kan avtale å møtes via gruppa på fb.

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Det er treninger hver mandag i vestby. Du finner det på facebook, gruppen heter "Mandagstrening i Vestby for hunder". Kanskje du kan høre der om noen vil møtes? Hvis ikke tror jeg de treningene er ganske fin trening for hunden :) Også er det hundepark i Drøbak, men vet ikke hvor mye hunder som pleier å være der, mulig det er en facebookgruppe for den og..

Share this post


Link to post
Share on other sites
Forumet fortsetter under annonsen

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
Sign in to follow this  

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page. • Nye innlegg

  • Gratulerer! Bursdag samme dag som min, håper jeg får beholde henne like lenge 😍
  • Bonita er blitt 16 år (hadde bursdag i går skjærtorsdag) 😍
  • Jeg har drømt om ridgeback siden jeg var veldig liten, men tenkte lenge at det var uaktuelt. Så dukket det plutselig opp en i familien, og tanken på ridgeback dukket opp igjen for alvor. Ca 2 år senere ble det endelig bestemt at vi skulle ha hund, og da hadde vi i mellomtiden mer eller mindre bevisst redusert utvalget til 3 eller 4 raser. Bestemte oss for å besøke en oppdretter av ridgeback som vi likte godt uten å ha ekskludert andre raser 100%. Oppdretteren hadde et kull født et par dager før vi dro på besøk, men vi var egentlig mest på besøk for å vurdere rasen og oppdretter nærmere, og det føltes ganske fjernt at vi skulle få valp derfra. Men så ble det født 10 valper og 5 av dem hannhunder, vi fikk god kjemi med oppdretter og plutselig sto vi på lista og skulle ha en hannhund. Så vil si kanskje et års tid siden vi hadde begrenset rasevalget veldig, men valpene var født innen valget på rase ble tatt 100%. Angrer ikke et sekund, men er helt sikker på at vi hadde fått det veldig fint med de andre rasene også. 
  • Det er ikke noen regel at yngstemann tar etter de eldre hundene, men det kan absolutt skje. Jeg tror mye handler om hvordan du som eier håndterer det. Jeg kan jo ta yngste her som eksempel. Hun er schäfer, altså vokterrase. I heimen har vi ei gneldrebikkje som bjeffer for alt og ingenting og vi har ei som er fryktbjeffer, både i hagen og på tur. Minstemann har ikke tatt etter noen av de, hverken på tur eller i heimen. Jeg har vært nøye på å belønne henne som valp når gneldrebikja bjeffer hjemme. Det har resultert i at hun ikke hiver seg på når han bjeffer. Det gjør ikke de to andre heller.  Nå har vi hatt en litt spesiell situasjon hjemme, der yngstemann har vært ganske krevende på diverse greier (valp/unghundatferd) og hun er mye større enn de voksne våre. Så hun har for det meste gått tur alene uten de tre andre det første året. Kun nå i senere tid har vi begynt å gå mer med de sammen, og da har yngstemann allerede fått etablert gode turrutiner og mye er allerede jobbet med forebyggende. Så selv om noen av våre utagerer på andre hunder på tur, så gjør ikke schäferen det. Hun er faktisk så flink nå at jeg kan fokusere på den redde vår på tur, og så sitter hun bare å ser på den passerende hunden. Uansett om du har utfordringer eller ikke, så tror jeg det er en fordel å lære valpen å takle verden på egenhånd før du tar den med på masse tur sammen med den voksne. Den generelle mentaliteten til valpen vil nok også ha noe å si på hvor stor tilbøyelighet den har til å bli avhengig av den voksne og også tildels hvor lett den kopierer uheldige uvaner, spesielt de som er basert på frykt/usikkerhet.
 • Nylig opprettede emner

×